Værelser

Se alle værelser til leje på Lejebolig.dk

Find dit værelse til leje eller fremleje her. På Lejebolig.dk finder en hundredevis af ledige værelser til leje i hele landet. Der udlejes både kollegieværelser, studieværelser eller værelser som en del af et almindeligt lejemål, hvor man enten har adgang til eget værelse kun eller værelset samt dele/hele boligen.

Der udlejes både værelser i lejligheder, huse og villaer på Lejebolig.dk. Søger du et værelse kan du benytte dig af linkene på denne side, hvorefter du kan indsnævre indenfor værelses-kategorien i forhold til husleje, beliggenhed med videre.

Når du skal leje et værelse, skal du udover selve lejemålet gøre dig klar, om du ønsker at bo i en delt bolig. Når dette er afklaret, skal du også overveje forhold som hvem din udlejer eller bofælle er, hvilke krav, der stilles til dig og udlejer ifm. lejeaftalen og lignende.

Har du et værelse til leje kan du også annoncere det på Lejebolig.dk eller benytte dig af vores søstersite Findroommate.dk, hvis du går mere efter at få det sociale match med.

Se ledige værelser til leje netop nu