Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

1 værelses hus/villa på 36 m2

2.151 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Vojens
36
1 værelser

Hus/villa, Hejmdals Brovej, 6500 Vojens.


Boligerne på Hejmdals Brovej
- Retro rækkehuse med egen have 
Hejmdalsparkens etplansrækkehuse er bygget i 1982, og er udstyret med både loftrum samt tilhørende skur til alle boligerne. Er der behov for yderligere opbevaringsplads, er det muligt at leje endnu et af de 19 øvrige skure, som er tilgængelige. Boligerne fremstår rummelige med et flot lysindfald samt udgang fra stuen til en lille privat have. Etrumsboligerne på 59 m2 har ikke bryggers, her kan vaskemaskine og kondenstørretumbler placeres på badeværelset. Badeværelset er i en fornuftig størrelse og holdt i den originale form, så de fremstår i et retro-look med brune fliser på gulv og væg Etrumsboligerne på 36 m2 er dog udstyret med et tekøkken, hvor der er køleskab med frostboks, separate kogeplader samt emhætte og ingen mulighed for at have opvaskemaskine . I de øvrige boliger er der mulighed for at have opvaskemaskine, og boligerne er udstyret med et godt køle-fryseskab, komfur samt emhætte.
Forbrug: Vand opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. Varme og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.
Nærområdet
- Vojens - en populær by blandt børnefamilier
Hejmdalsparken er placeret i hjertet af den hyggelige stationsby Vojens, der ligger ca. 13 km syd for Haderslev. Hejmdalsparken ligger centralt i gåafstand til togstationen og tæt ved motorvejstilslutning og lufthavn. I Vojens er der en skøn natur med skov, hyggelige søer og stisystemer. Centrum af Vojens ligger nær Hejmdalsparken, og her findes der mange forskellige tilbud, som favner interesserne i den alsidige børnefamilie. Bl.a. ligger her et stort idrætsanlæg, svømmehal, én af Danmarks flotteste is-arenaer, bibliotek og fitnesscenter.  Desuden er der gode indkøbsmuligheder samt velfungerende skoler, børnepasningsordninger og efterskole.
 
Fleksibel udlejning:
Udlejning af familieboliger sker efter følgende fleksible kriterier (gælder ikke ungdomsboliger)
1. Arbejdsmarkedstilknytning i Haderslev kommune, bosiddende udenfor kommunen (fast arbejde, mindst 25 timer ugentligt). Arbejdsmarkedstilknytning skal dokumenteres ved kop af ansættelseskontrakt samt bopælsattest.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 89-1-22

  • Indskud 7.220
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 200
  • Ledig: 15. august 2019
  • Indrykket: 13. juni 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1448917 (Lejemålsnummer: 89-1-22)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: