Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

1 værelses lejlighed på 33 m2

2.435 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Haderslev
33
1 værelser

Lejlighed, Olaf Ryes Vej, 6100 Haderslev, etage: stuen lejl. 4.


VELKOMMEN TIL BYHUSENE - Spændende bygninger i absolut centrum af Haderslev
 
Boligerne
- Ungdomsboliger 50 meter fra handelsskolen Ungdomsboligerne ligger i to- og treetages rødstensbygninger lidt mod syd i forhold til bymidten. Der er hyggelige grønne udearealer ved hver bygning, hvor man kan samles omkring de opstillede bordbænkesæt. Lejligheden rummer brusebadeværelse og et åbent tekøkken med varierende skabselementer. Der medfølger køleskab med frostboks, to separate kogeplader og ovn. Der er faste skabe i alle boliger. Til hvert lejemål hører et kælderrum og der er adgang til fællesvaskeri. De daglige indkøb kan gøres omkring 400 m fra boligerne og en hurtig cykeltur, så har du tilbagelagt de knap 2 km ind til centrum af Haderslev med masser af liv, fitnesscentre og caféer.
Forbrug: Vand og varme opkræves af udlejer som et månedligt a conto beløb. El er inkl. i huslejen.
 
Afdelingen - Primært historiske bygninger centralt i Haderslev Haderslev bymidte emmer af historie. Mange af bygningerne i Byhusene kan da også føres langt tilbage i tiden. Det er her du skal bo, hvis du trives med at bo i bygninger med få beboere, hvor boligerne ikke nødvendigvis er ens, hvor der kan være velbevarede, oprindelige plankegulve, stuklofter, skæve vinkler, prægtige husfacader og hvor gaden er brostensbelagt. Der findes også nyere byggeri i afdelingen. Er du til dette, skal du gå efter Dannevirkestræde, Høppners Gård, dele af Klosteret eller Naffet. Afdelingen råder over et fælleslokale i Lavgade og der findes gæstelejligheder på Store Klingbjerg med hhv. to og fire sovepladser, tekøkken og eget bad og toilet. Se flere billeder på afdelingens egen hjemmeside.
 
Nærområdet - Byen, der rummer det hele Haderslev er, med sin smukke domkirke og historiske bygninger, en driftig købstad med et utal af specialbutikker, fitnesscentre, restauranter og cafeer. Med fjorden som udgangspunkt og inderdammen er der basis for fiskeri, sejlads og oplevelser i pagt med naturen. Gå en tur med vægterne, besøg Gram slot eller deltag i de mange øvrige kulturelle arrangementer, som Haderslev byder på. Der er 5 km til motorvejen, 25 km til Kolding og omkring 45 km til grænsen.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 16-27-1429

  • Ungdomsbolig
  • Indskud Kontakt udlejer
  • Depositum: 7.305
  • A/C-forbrug: 420
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 14. juni 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1424223 (Lejemålsnummer: 16-27-1429)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: