2 værelses lejlighed på 52 m2

3.450 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Nykøbing M
52
2 værelser
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken fra 28 kr.
Køb PlusPakke fra 28 kr. og få adgang til alt
 • Adgang til alle boliger
 • Boligsøgerannonce
 • Besked først om nye boliger
 • Adgang til kundefordele

Lejlighed, Jernbanegade, 7900 Nykøbing M, etage: TV.


VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET NYKØBING MORS, AFD. 26
- Spændende boliger centralt i Nykøbing Mors
 
Boligerne
- Fantastisk lysindfald og udsigt I hjertet af Nykøbing Mors med udsigt over torvet og havnen, finder du denne imponerende fredede bygning fra 1892, også kaldes ”Palæet”. ”Palæet” blev ombygget i 1991, men historien og nostalgien er velbevaret med mange smukke detaljer både udvendigt og indvendigt.
Det store køkken er holdt i fine grå toner og har komfur, emhætte samt plads til en opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, som har flotte trægulve og fantastisk lysindfald gennem de smukke buede vinduespartier. Det pæne badeværelse fremstår med hvide glasvævsvægge, linoleums- eller klinkegulv, brusebad og toilet samt plads til en vaskemaskine. Begge soveværelser har indbyggede skabe. Især ”direktørboligen” er imponerende med sine gamle stuklofter, brændeovn og høje døre med smukke udskæringer. Raadhustorvet har egen parkering og cykelskur i gården.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
-Spændende bylejligheder Vi tilbyder spændende bylejligheder med central beliggenhed i Nykøbing Mors. Du bor lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter. Du kan læse mere om Nykøbing Mors på kommunens hjemmeside.
Nærområdet - Super central beliggenhed Emilievej ligger i skønne grønne omgivelser med fælles arealer med grillplads m.m. Der er parkeringsplads inde i gården, cykelskur og fællesvaskeri. Derudover kan der lejes selskabslokale og gæsteværelse. På Emilievej bor du centralt i Nykøbing Mors - lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 30-26-1206

 • Indskud Kontakt udlejer
 • Depositum: 13.800
 • A/C-forbrug: 150
 • Ledig: Straks
 • Indrykket: 25. marts 2019
 • Husdyr ikke tilladt
 • Sagsnummer: 1410057 (Lejemålsnummer: 30-26-1206)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: