Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

2 værelses lejlighed på 106 m2

6.587 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Haderslev
106
2 værelser

Lejlighed, Slotsgade, 6100 Haderslev, etage: th.


Boligerne i Slotsgade
- Byens ældste, nænsomt restaureret
De smukke bygninger kan dateres til hhv. 1570 og 1570 og har oprindelig hørt med til slottet Hansborg, som brændte i 1864. Begge ligger de med gavlen ud mod Slotsgade, men kommer du om på siden, og dermed facaden af disse bygninger, afslører det smukke bindingsværk, at her er tale om historiske perler. Begge bygninger blev i 1990’erne restaureret og totalrenovereret indvendigt og nr. 31 har modtaget den europæiske Nostra-pris, som gives for nænsom renovering, der bevarer kulturarven. Beboerne kan købe en privat tilladelse til parkering i et lokalt gårdlaug. Der er spisekøkken i alle boliger. Der er nydelige skabselementer, og der medfølger køle-fryseskab, glaskeramisk komfur og emhætte. Der er desuden installation til opvaskemaskine.  Badeværelset er indrettet med klinker på gulvet og lyse vægge. Et vindue betyder mulighed for sund og miljørigtig udluftning. Der er plads til vaskemaskine og kondenstørretumbler og der kan være installation for forrige beboer. Er der ikke det, skal lejer selv betale. Overalt ligger de gamle plankegulve i fyr, som er blevet afhøvlet og sæbebehandlet og i soveværelserne er der faste skabe. I lejlighederne i nr. 23 er der brændeovn.
Forbrug: Vand og varme opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.
Nærområdet
- Byen, der rummer det hele
Haderslev er, med sin smukke domkirke og historiske bygninger, en driftig købstad med et utal af specialbutikker, fitnesscentre, restauranter og cafeer. Med fjorden som udgangspunkt og inderdammen er der basis for fiskeri, sejlads og oplevelser i pagt med naturen. Gå en tur med vægterne, besøg Gram slot eller deltag i de mange øvrige kulturelle arrangementer, som Haderslev byder på. Der er 5 km til motorvejen, 25 km til Kolding og omkring 45 km til grænsen.
Fleksibel udlejning:
Udlejning af familieboliger sker efter følgende fleksible kriterier (gælder ikke ungdomsboliger)
1. Arbejdsmarkedstilknytning i Haderslev kommune, bosiddende udenfor kommunen (fast arbejde, mindst 25 timer ugentligt). Arbejdsmarkedstilknytning skal dokumenteres ved kop af ansættelseskontrakt samt bopælsattest.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 16-27-2407

  • Indskud 21.200
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 1.075
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 7. marts 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1405643 (Lejemålsnummer: 16-27-2407)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: