Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

3 værelses lejlighed på 85 m2

6.561 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Nykøbing M
85
3 værelser

Lejlighed, Emilievej, 7900 Nykøbing M, etage: 2., B.


VELKOMMEN TIL BOLIGSELSKABET NYKØBING MORS, AFD. 26
- Spændende boliger centralt i Nykøbing Mors
 
Boligerne
- Hyggeligt åbent køkken Boligerne på Emilievej ligger i denne smukke ejendom fra 1915 i røde mursten og med charmerende sprossede vinduer – også kaldet Emiliegården. Emiliegården blev renoveret i 1992 og 2007, hvor alle vinduerne blev udskiftet. Boligerne er med lille hyggeligt lyst åbent køkken med komfur og emhætte. Der er gjort klar til opvaskemaskine eller vaskemaskine i køkkenet. Lejligheden har fine bøgeparketgulve og store lysgivende vinduer. Soveværelset er med faste skabe. Badeværelset er enten ældre med brunt klinkegulv, hvide flisevægge, brusebad og toilet eller nyere med gråt klinkegulv og lyse fliser. Der er dørtelefon til alle boliger, og elevator på Emilievej 2.
Forbrug: Vand er inkluderet i huslejen. Varme opkræves via udlejer som et månedligt aconto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
-Spændende bylejligheder Vi tilbyder spændende bylejligheder med central beliggenhed i Nykøbing Mors. Du bor lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter. Du kan læse mere om Nykøbing Mors på kommunens hjemmeside.
Nærområdet - Super central beliggenhed Emilievej ligger i skønne grønne omgivelser med fælles arealer med grillplads m.m. Der er parkeringsplads inde i gården, cykelskur og fællesvaskeri. Derudover kan der lejes selskabslokale og gæsteværelse. På Emilievej bor du centralt i Nykøbing Mors - lige ved velfungerende skoler, daginstitutioner, butikker, busstoppested m.m. Nykøbing Mors udbyder en lang række fritids- og kulturaktiviteter såsom det populære Jesperhus, der ud over en blomsterpark med junglezoo også rummer feriecenter, svømmehal og bowlingcenter.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 30-26-7006

  • Indskud 17.078
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 650
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 17. juni 2019
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1338137 (Lejemålsnummer: 30-26-7006)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: