Sådan validerer vi annoncer på Lejebolig.dk

Lejebolig.dk har nultolerance overfor falske annoncer. Alle annoncer valideres manuelt af vores kyndige medarbejdere, ligesom vi har en lang række systemtjek, der sørger for, at vi opfanger så godt som alle falske udlejere. Men husk også altid at bruge din sunde fornuft i din boligjagt.

Retningslinjer for validering af annoncer på Lejebolig.dk:

  • Alle ny-indrykkede udlejningsannoncer på Lejebolig.dk gennemses og valideres manuelt af en medarbejder, før de vises for brugere på sitet. Forsøg på misbrug eller indtastning af falske annoncer, som vores medarbejdere afslører, vil medføre, at annoncen afvises samt at udlejer blokeres fra at bruge Lejebolig.dk
  • I forbindelse med oprettelse som udlejer og/eller indrykning af udlejningsannonce på Lejebolig.dk foretages der et automatisk tjek af, at udlejers navn, adresse, e-mail og telefonnummer samt indtastede lejemåls fulde adresse er udfyldt. Er disse informationer ikke udfyldt kan lejemålet ikke oprettes på Lejebolig.dk.
  • Data indtastet på Lejebolig.dk gemmes i 2 år fra oprettelsesdatoen, herunder annoncørens fulde navn, adresse, email og telefonnummer samt indrykkede lejemål. Derudover gemmes visse tekniske informationer om brugeren, herunder IP-adresse(r)
  • Der foretages stikprøvekontrol af minimum 2 tilfældigt udvalgte udlejningsannoncer pr. almindelig hverdag. Det markeres i Lejebolig.dks database, hvilke annoncer, der er foretaget stikprøve af samt datoen for stikprøvens udførelse, så stikprøvekontrollen kan dokumenteres på et senere tidspunkt
  • Der foretages automatisk tjek af kvadratmeter-prisen på alle indrykkede udlejningsannoncer beliggende i København. Såfremt et lejemåls kvadratmeter-pris ligger under en bestemt beløbsgrænse, markerer Lejebolig.dk's valideringssystem dette på den konkrete udlejningsannonce, således at vores medarbejdere bliver gjort opmærksom på dette i forbindelse med den manuelle validering af annoncen.

Udover ovenstående har vi en række løbende sikkerhedstjek på annoncer og annonceaktivitet, så forsøg på misbrug af Lejebolig.dk som annoncemedie stoppes straks, vi konstaterer sådant misbrug.

Er du stødt på en mistænkelig annonce, bedes du sende linket til annoncen til kundeservice, så vi kan undersøge annoncen og annoncøren.

Spørgsmål til valideringen kan ligeledes rettes til kundeservice.

Husk også at du altid bør følge de gode råd, som vi har samlet til dig på "Husk din sunde fornuft".

Vi er medlem af FDIM's mærkningsordning for lejeboligsider på Internettet: