Mærkningsordning for lejeboligsider på Internettet

Lejebolig.dk er medlem af FDIM's Mærkningsordning for lejeboligsider på Internettet. Det betyder, at vi følger en række strenge krav til validering og godkendelse af annoncer, automatiske tjek af indtastede informationer, opbevaring af data for dokumentation m.m.

Formålet med FDIMs mærkningsordning for lejeboligsider på Internettet er at skabe øget gennemsigtighed og forbrugersikkerhed på de annoncesites for lejeboliger, der er medlem af Mærkningsordningen.

Alle medlemmer af Mærkningsordningen lever op til en række krav og retningslinier og kontrolleres løbende af en ekstern og uafhængig revision (Advokatkæden Ret & Råd A/S). Ordningen administreres af Foreningen af Danske Interaktive Medier - FDIM.

Du kan kende medlemssider af ordningen med dette mærke:    Spørgsmål til Mærkningsordningen

    Har du spørgsmål Mærkningsordningen, er du altid velkommen til at kontakte Lejebolig.dk telefonisk eller på email via kundeservice.

    For presserelaterede spørgsmål henvises til vores pressesektion

Detaljerede informationer
Nedenfor finder du flere detaljer om Mærkningsordningen, herunder nøgletal fra Lejebolig.dk, information om klagemulighederne samt en beskrivelse af de retningslinier medlemmer af ordningen skal leve op til og som bliver valideret af den eksterne revision.
Nøgletal - Lejebolig.dk
  • Unikke besøgende ifølge seneste opgørelse af FDIM. Vi henviser til FDIM.dk.
  • Udlejningsboliger indrykket på hjemmesiden de seneste 4 uger: 0 annoncer

Klageprocedure
Såfremt du mener, at et Medlem af FDIM's mærkningsordning for lejeboligsider ikke overholder nedenstående retningslinier, har du mulighed for at sende en klage. Læs venligst nedenstående, før du sender en evt. klage og bemærk venligst følgende: Henvendelser omkring brug af Lejebolig.dk, tekniske problemer, betalinger, login-informationer og lign. skal rettes direkte til Lejebolig.dk's kundeservice og behandles derfor ikke af FDIM. Du kan kontakte Lejebolig.dk's kundeservice her