Lejeboliger på Nørrebro

Find din nye lejebolig på Nørrebro - København N.

Se alle ledige lejeboliger på Nørrebro her.

Nørrebro er en bydel i København, også kaldet København N. På Nørrebro finder man mange boliger til leje og fremleje. Bydelen beboes blandt andet af studerende, hvor mange bor på de kollegier og studieboliger, der findes i området, ligesom mange af anden etnisk herkomst bor i almindelige lejeboliger i bydelen.

Nørrebro opdeles i Indre Nørrebro og Ydre Nørrebro selvom den administrative opdeling ophørte i 2007. Indre Nørrebro er geografisk afgrænset af Søerne, Åboulevarden, Tagensvej og Nørre Allé. Jagtvej udgør grænsen mod Ydre Nørrebro.

Indre Nørrebro gennemskæres på langs af Nørrebrogade. På den sydvestlige side af Nørrebrogade ligger området omkring Blågårds Plads og Assistens Kirkegård. Området har et stort antal lejeboliger, herunder lejligheder og værelser til leje og fremleje. Bydelen byder stort set ikke på huse til leje.

Ydre Nørrebro er afgrænset af Ågade, Ringbanen, Lersø Parkallé og Jagtvej.
Ydre Nørrebro er ligeledes opdelt af Nørrebrogade. Sydvest for Nørrebrogade ligger blandt andet Nørrebroparken og kvarteret omkring Stefansgade, Jægersborggade og Husumgade, der er et af Nørrebros ældste beboelseskvarterer. Nordøst for Nørrebrogade ligger Mimersgadekvarteret og Haraldsgadekvarteret, der tilsammen udgør Det mytologiske kvarter. Tidligere var Ydre Nørrebro præget af industri, men består i dag af blandt andet mange lejeboliger til beboelse.

Kendte personligheder, der bor eller har boet på Nørrebro.

Johanne Luise Heiberg, skuespillerinde og forfatterinde, af jødisk familie.
Henry Heerup, kunstmaler, billedhugger og grafiker.
Alex Brask Thomsen, finansmand og milliardær.
Dorrit Willumsen, forfatter
Lars Lilholt, sanger, violinist, guitarist, komponist og tekstforfatter.
Thomas Blachman, musiker
Steen Bocian, cand.polit. og cheføkonom i Danske Bank.
Rasmus Nøhr, sanger, sangskriver og guitarist.
Ali Kazim, skuespiller og rapper.
Lina Rafn, sangerinde, sangskriver og producer.

Find lejligheder, værelser og huse til leje og fremleje på Nørrebro.