2 værelses lejlighed på 79 m2

4.942 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Rødekro
79
2 værelser
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken fra 28 kr.
Køb PlusPakke fra 28 kr. og få adgang til alt
 • Adgang til alle boliger
 • Boligsøgerannonce
 • Besked først om nye boliger
 • Adgang til kundefordele

Lejlighed, Vestergade, 6230 Rødekro, etage: 2. bolig 4.


VELKOMMEN TIL BYHUSENE - Boliger med dejlige udeområder i hele Rødekro
 
Boligerne - Boliger i etagebyggeri i hjertet af Rødekro
På Vestergade ligger et fint etagebyggeri i tre etager. Der er boliger på 1.-2. sal, og i stuen ligger butikker. Boligerne fremstår lyse og venlige, og har flotte trægulve og faste skabe i soveværelset. Køkkenet er udstyret med køle-fryseskab, komfur samt emhætte. Nogle er køkkener er udskiftet og har flotte lyse elementer, mens andre har oprindeligt køkken med fineret låger. Der er svalegang på bygningen, hvor det er muligt at have et lille cafebord og stole stående, ud for hver bolig.
Forbrug: Vand opkræves som et månedligt a conto beløb. Fjernvarme afregnes direkte med forsyningsselskabet. El afregnes direkte med forsyningsselskabet, på nær lejlighed 12 og 14 1. +2. sal, som har fællesmåler og individuelle bimålere i lejemålet.
 
Afdelingen
- Indbydende boligafdeling i hyggelige Rødekro
Boligafdelingen Byhusene ligger i den hyggelige sønderjyske by Rødekro og byder både på rummelige rækkehuse og dejlige boliger i etagebyggeri rundt omkring i hele byen. Ved alle adresserne, på nær Vestergade, er der store grønne fælles udearealer med legepladser og bordbænkesæt med mulighed for ophold og hygge. Desuden er der på Søvænget også både boldbane samt volleyballbane. Alle beboere har mulighed for at leje både fælleshus og stort gæsterum, som er beliggende ved boligerne på Søvænget. Der er gode muligheder for opbevaring ved alle adresser. I Byskoven og på Engvej er der et skur samt loftrum. På Søvænget er der skur og loftrum, og toplansboligerne har også depotrum inde i boligerne. På Vestergade er der kælderrum.
Det er muligt for beboerne at leje én af de ti carporte på Søvænget ved at kontakte Kundeservice i udlejer. Derudover er der fine parkeringsmuligheder på samtlige adresser.
 
Nærområdet - Bo i hyggelige Rødekro ved skøn natur
Rødekro er en hyggelig stationsby i Sønderjylland, med skønne naturområder, fiskesøer og kort til Aabenraa Fjord. Boligafdelingen Byhusene har boliger rundt omkring i hele Rødekro, og fælles for dem er, at der er kort til bus, motorvej og fine indkøbsmuligheder. I Rødekro finder du mange tilbud, fx fitnesscenter, svømmehal, bibliotek og selvfølgelig Røde-Kro, som har givet navn til byen. Kroen lå der før Rødekro blev til. Da jernbanen mellem Kolding og Flensburg åbnede, placerede man en station tæt ved kroen, som naturligvis fik navnet Rødekro. Rødekro er en hyggelig by at bo.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 38-54-5024

 • Indskud 16.437
 • Depositum: 0
 • A/C-forbrug: 590
 • Ledig: 1. maj 2019
 • Indrykket: 14. april 2019
 • Husdyr tilladt
 • Sagsnummer: 1510345 (Lejemålsnummer: 38-54-5024)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: