Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Solrig stue lejlighed

5.805 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Aalborg Øst
50
2 værelser

Lejlighed, Marshalls Alle, 9220 Aalborg Øst, etage: ST.

Bliv den første lejer af den nyopført 2-værelses lejlighed i det populære område Marshalls Allé. Tæt på Gigantium hallen, Aalborg Universitet, det nye super sygehus og kun en kort cykeltur ind til Aalborg centrum.

Lejligheden er opført ud fra et åbent koncept. Dog er det hvide og stilrene køkken fra Svanekøkken og med hårde hvidevarer fra Siemens, trukket lidt tilbage, sådan du får en dejlig stue. Fra stuen er der udgang til den 10 kvm store terrasse, som har morgen, middag og eftermiddags sol - den perfekte beliggenhed!

Badeværelset er med væghængt toilet, hvide elementer, armaturer fra Hans Grohe og EasyDrain. Der er desuden sørget for installation til vaskemaskine og tørretumbler - du skal blot selv have dine maskiner med.

Stort soveværelse med klædeskab.

Hele lejligheden er udstyret med genvex anlæg som sørger for at du har et perfekt indeklima, idet den sørger for rent luft og god luftcirkulation.
Alle rum har desuden gulvvarme, som er lejlighedens varmekilde. Du undgår derfor problemet og synet af de grimme radiatorer og du får, ved hjælp af gulvvarmen, en god fordeling af varmen i hele rummet.
Hele ejendommen er opført i de bedste materialer. Du får derfor en lejlighed som er super god til at holde på varmen og holde lyd ude - du er derfor ikke generet af naboer.

Ejendommen er udstyret med dørtelefon og er derfor altid aflåst.

Mindre husdyr tilladt.

Gratis p-pladser til bil og med cykelparkering i opgangen.

Som det kan ses på billederne, er lejligheden ved at blive bygget færdig.

Kontakt os endelig for mere info og en fremvisning.

Energimærke:

  • Forudbetalt leje: 5.800
  • Depositum: 17.400
  • A/C-forbrug: 700
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 8. april 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1509791
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: