Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

97 m2 hus/villa med altan/terrasse

17.600 kr/md
1 år og mere
Hus/villa
København V
97
3 værelser

Hus/villa, Constantin Hansens Gade, 1799 København V.

Praksis Arkitekter har begået det arkitektoniske mesterværk Rahbek Hus - de samme arkitekter bag de smukke nabohuse Bindesbøll Hus og Heiberg Huse.

Denne 97 m2 store bolig på første sal hører blandt bygningens større - og med en østvendt altan kan I nyde morgenkaffen med udsigt over Kongens Bryghus og grønne arealer. Boligen formår i høj grad at udnytte sine kvadratmeter på den bedst tænkelige måde; 2 rummelige værelser i hver sin ende af boligen, et stort spisekøkken og en stor stue - og ikke at forglemme den 7 m2 store altan med plads til et lille bord. Fra stuen og det største af værelserne kan I tage del i livet på Constantin Hansens Gade, der løber mellem Rahbek Hus og naboen, Bindesbøll Hus.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design - og overskabene har naturligvis indbyggede spots.

Boligens badeværelse er stilfuldt indrettet med skabsmodul, hvid komposit bordplade og en underlimet porcelænsvask. Det er slidstærke, grå fliser fra italienske Novabell, der klæder gulv og vægge i brusenichen.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

Denne bolig er ideel for parret eller for den lille familie, der har brug for en funktionel og rummelig lejlighed, og som prioriterer udelivet og altanhygge højt men uden at gå på kompromis med rolige og børnevenlige omgivelser. Og hvis der er ønske om mere skabsplads, er der mulighed for at tilvælge skabsmoduler, hvor det fremgår af plantegningen.

  • Forudbetalt leje: Kontakt udlejer
  • Depositum: Kontakt udlejer
  • A/C-forbrug: 1.500
  • Ledig: 1. juli 2019
  • Indrykket: 13. maj 2019
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1509785
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: