Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Skøn 3-vær. lejebolig med 2 altaner

16.400 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
København V
100
3 værelser

Lejlighed, Havneholmen, 1561 København V, etage: 1. tv.

Boligen:
Lejligheden er indrettet med et stort og rummeligt køkken alrum, hvor der både er god plads til spisebord og sofaarrangement. I hver ende af køkken alrummet, er der altan. Derudover, hører der to gode værelser med til lejligheden med indbygget skabe. Badeværelset er lyst og lækkert med tilhørende vaskemaskine og tørretumbler.

Arkitektur
Havneholmens arkitektur er så unik, at flere magasiner og dagblade har fremhævet byggeriet, som noget af det bedste i Danmark og kaldt det for en "boligskulptur" på vandet. I februar 2009 vandt Sjælsø Bygherreprisen primært for vores spektakulære byggeri på Havneholmen. I august 2009 vandt Havneholmen The European Property Award i kategorien dansk boligbyggeri / arkitektur. Havneholmen er tegnet af Lene Tranberg fra arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg, som er kendt for sin nyskabende og originale arkitektur. Dette er også kendetegnende for Havneholmen, hvor der er en meget stor variation i facaderne, og hvor tagprofilerne stiger fra 5 til 8 etager ud mod vandet. For at opnå den unikke og havnenære beliggenhed er bebyggelsen tegnet som to U-formede karreer med indre gårde, som begge åbner sig mod havneløbet. De lyse pudsede facader danner et smukt syn omgivet af himmel, havn og have, hvor vinduesrammerne i teaktræ fremstår som en varm kontrast.

Eksteriør
Langs den brede promenade ud mod havnen kan du gå en tur og nyde udsigten over mod Havnestad og Sluseholmen. Promenaden bliver til et stræde, der fører ind til haven og den otte meter brede kanal. I bunden af haven er der passage ud til p-pladserne. De fleste biler sender vi dog under jorden i p-kældre. Du behøver heller ikke gå længere end få skridt, så kan du stikke fødderne i vandet fra havnebadet, som indrettes på en kunstig skabt ø i havnebassinet.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere. Kontakt os og hør nærmere om den pågældende lejlighed.

Energimærke:

  • Forudbetalt leje: 16.400
  • Depositum: 49.200
  • A/C-forbrug: 1.100
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 31. maj 2019
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1508653
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: