Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Hus/villa til 10.800 kr.

10.800 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Hørning
135
4 værelser

Hus/villa, Brohaven, 8362 Hørning.

135 kvm. "town house" til leje nu.
Boligen er centralt placeret i forhold til togstation, indkøbsmuligheder og skole, og man får derfor en beliggenhed, som tilbyder ideelle rammer for familier, både med og uden børn.
Med toget er det muligt at komme til Aarhus på blot 13 min, derudover er der kort afstand til motorvejen, hvilket gør beliggenheden ideel for bl.a. pendlere.
Ved boligerne findes parkeringsområde, som er centralt placeret i forhold til boligerne.
Derudover vil der være flere grønne fællesarealer og alle boliger vil have egen terrasse med udgang fra stueplan eller 1. salen. Endelig er der et lille skur ved hver bolig i forbindelse med terrassen.
Boligen er opført i 3 etager med spise- og opholdsafdeling på 1. salen samt soveafdeling på 2. salen. Alle rækkehuse har som udgangspunkt samme indretning, men i varierende størrelser.
I stueetagen bydes man indenfor i en fin entré, som fordeler til de øvrige rum i boligen. Her er et fint regulært værelse, som kan anvendes som kontor eller værelse samt vaskerum.
Derudover er der i stueetagen badeværelse. Bryggerset er enten i forlængelse af entréen eller som separat rum. Trappen til 1. salen er en halvsvingstrappe, hvor man kommer direkte op i stuen/køkkenalrum på 1. salen.
Her er køkken med god skabsplads, opvaskemaskine samt udgang til terrasse i terræn. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, som har et godt lysindfald med de store vinduer.
Trappeløbet fører videre til 2. salen, hvor boligens soveafdeling findes.
Her er et fint soveværelse med skabsvæg og altan. Derudover er der et regulært værelse med skabe samt toilet eller badeværelse afhængig af boligens størrelse. Boligerne har gulvvarme overalt.
Aconto beløbet dækker over vand, varme og el betales direkte til forsyningsselskabet.
Lyder dette som noget for jer, så smid en linje om jer selv samt kontaktoplysninger så vi kan få arrangeret en fremvisning.
Hvis der ønskes husdyr, er der særlige vilkår herfor og det skal godkendes inden man anskaffer sig et.
Billeder og plantegninger er vejledende.

  • Delevenlig
  • Forudbetalt leje: 21.600
  • Depositum: 32.400
  • A/C-forbrug: 600
  • Ledig: 1. juli 2019
  • Indrykket: 23. april 2019
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1507888
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: