Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

2 værelses lejlighed på 93 m2

7.263 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Ringe
93
2 værelser

Lejlighed, Stationsvej, 5750 Ringe, etage: 1. L-1.


Boligerne på Stationsvej
- Rummelige og lyse boliger
De tidsvarende boliger er indrettet med flotte trægulve og skabe i værelserne. Derudover er der ingen dørtrin og brede dørkarme, så det er let at komme omkring i boligen. Der er en tidsvarende planløsning, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Det rummelige køkken er opført i hvide laminat elementer og udstyret med køle-fryseskab og komfur. Derudover er der centraludsugning via emfang. Badeværelset er udsmykket med grå gulvklinker og hvide klinker på væggene. Derudover er der vindue samt en bordplade med vask i, hvor der under er plads til at stille vaskemaskine og kondenstørretumbler.
 
Forbrug: Vand afregnes direkte med forsyningsselskabet. Fjernvarme afregnes direkte med forsyningsselskabet. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.
 
Nærområdet
- Bo i Ringe – et perfekt match mellem by og natur
Boligafdelingen er placeret i hjertet af den hyggelige fynske by Ringe. Ringe kan byde på lidt af det meste, både inden for byliv og natur. Byen rummer en hyggelig hovedgade med et større udvalg af butikker til shopping, dagligvarebutikker og spisesteder. Hver fredag er der marked med blomster, fisk, ost og grønt -på byens torv. I Ringe finder du et aktivt forenings- og kulturliv med både Ringe Bio, svømmehal, atletikstadion og fritidscenter. Der bliver arrangeret forskellige løb ved den naturskønne Ringe Sø, som også indbyder til hyggelige gåture rundt om søen, hvor der er et rigt fugleliv. Ringe er en attraktiv by for familier, med et stort udvalg af børnepasningsmuligheder med bl.a. naturbørnehave, samt skoler rundt omkring i byen. Motorvejstilslutningen ligger nær byen, og det kræver kun en kort tur på ca. 15 min. i bil for at nå Odense eller Svendborg. Hvis man ikke har bil er der god mulighed transport med regionaltog fra Ringe station både til Odense og Svendborg.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 78-52-1701

  • Indskud 24.592
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 25. april 2019
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1504415 (Lejemålsnummer: 78-52-1701)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: