Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

2 vær. ungdomsbolig beliggende i Tinglevhus, Tværvejen, Tinglev

3.645 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Tinglev
48
2 værelser

Lejlighed, Tværvejen, 6360 Tinglev, etage: lej. 104.

Lækker ungdomsbolig beliggende i det forholdsvise nye byggeri, Tinglevhus, Tværvejen. Man skal kun gå over vejen for at være ved jernbanestationen, busholdeplads osv. og indkøbsmuligheder er der masser af i nærområdet.
Billeder er ikke nødvendigvis fra den ledige lejlighed, men fra afdelingen som helhed. Forbrug angivet med 0 betyder at lejer selv afregner med forsyningsselskabet.

Denne bolig er almennyttig, hvilket betyder, at du kan søge boligsikring efter de gældende regler. At boligen er almen betyder også, at der ikke er nogen, der tjener på din husleje idet lovgivningen pålægger almene boligselskaber at holde en omkostningsbestemt husleje.

Såfremt du ønsker det, kan du også selv, gennem deltagelse i de årlige beboermøder, være med til at fastlægge budget for afdelingen samt beslutte hvilke ting, der skal gøres i afdelingen i løbet af den/de næste år.

Du har samtidig sikkerhed for, at udlejer overholder lejelovgivningen og retter sig efter evt. påbud der kommer fra beboerklagenævn og boligret i tilfælde af tvist mellem lejer og udlejer.
Du kan komme i kontakt med os på telefon mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 9 til 14 samt torsdag fra 9 til 16. Vi svarer på mails alle hverdage indenfor normal kontortid, og ringer dig gerne op, hvis du ønsker det.
Varme: Varmecentral med naturgas - velisolerede boliger og lavt energiforbrug
Antenne: Fælles antenne
Husdyr: Ikke tilladt
Garage: Nej
Grønne områder: Byskoven ca. 1 km
Legeplads: nej
Skole: Ca. 1 km - der er både dansk og tysk skole
Offentlig transport: Lige overfor - både bus og tog
Fritid: Rigt foreningsliv i byen
Fælleshus: 60 personers festsal
Ekstern festmulighed: Uge forsamlingshus med stort køkken (ca. 4 km)
Indkøb: Masser af butikker i centrum i gåafstand. Bl.a. optiker, urmager, tandlæge, frisører, Super brugs, Fakta, Aldi, bageri, apotek, boghandel med posthus, genbrugsbutik og læger.

Energimærke:

  • Forudbetalt leje: Kontakt udlejer
  • Depositum: 11.575
  • A/C-forbrug: 690
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 17. april 2019
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1503509
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: