Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

2 værelses hus/villa på 60 m2

4.657 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Give
60
2 værelser

Hus/villa, Smedevænget, 7323 Give, etage: Kollemorten.


VELKOMMEN TIL GIVE, AFD. 1
- Hyggelige rækkehuse og lejligheder i Give omegn
 
Boligerne - Familierækkehuse Smedevængets dobbelthuse i rødbrune mursten rummer tre torumsboliger på 60m2 og én trerumsbolig på 75m2. Du har adgang gennem et lille udhus med god opbevaringsplads eller via hoveddøren ind til en møblérbar entré. Bryggerset rummer plads til både vaskemaskine og kondenstørretumbler. Det store badeværelse er af ældre dato og fremstår med rødbrunt klinkegulv, cremefarvede flisevægge, toilet og brusebad. Køkkenet er ældre, men velholdt i lyst træ og har komfur, emhætte samt køle-fryseskab. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen med fint bøgeparketgulv og med udgang til egen terrasse og have. Smedevænget ligger i et dejligt grønt område.
Forbrug: Vand opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. Varme og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
-Beskrivelse af Boligselskabet udlejer Give, afd. 1
I skønne naturomgivelser i nærheden af Give ligger Boligselskabet udlejer Give, afd. 1 rækkehuse og lejligheder, fordelt i hyggelige Gadbjerg, Givskud, Grønbjerg, Farre, Kollemorten, Thyregod, og Vonge. Vi tilbyder i alt 89 et-til trerumsboliger i flere prisniveauer til både unge, ældre, enlige og familier. Boligerne fremstår med lyse og indbydende rum, præsentable badeværelser og køkkener. De fleste boliger har egen have og terrasse tilknyttet. Alle ungdomsboliger kan lejes uden studiedokumentation i op til et år. I nedenstående kan du læse mere om vore boliger.
Nærområdet
Kollemorten ligger tre km vest for Vonge, hvor du finder dagligvarebutik, velfungerende skoler og børnepasningsordninger samt fritidsaktiviteter. Derudover ligger Kollemorten ni km øst for Give og 27 km nordvest for Vejle.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 49-1-303

  • Indskud 13.860
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 176
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 24. januar 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1500882 (Lejemålsnummer: 49-1-303)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: