Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Eksklusiv lejlighed i Hillerød

16.500 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Hillerød
124
3 værelser

Lejlighed, Slotsgade, 3400 Hillerød, etage: 1. sal.

Hillerød er en gammel by, hvis historie kan spores helt tilbage til 1200. Frederiksborg Slot, som er bygget i 1560, er det historiske midtpunkt, men byen er ligeledes rig på oplevelser inden for musik, kunst, teater og film.
Den gamle og hyggelige gågade giver sammen med moderne indkøbscentre rig mulighed for shopping samt café- og restaurantbesøg.

Ejendommen er beliggende i den bedste ende af gågaden og ydermere udsigt til slottet og den store sø. Her er indrettet eksklusive lejligheder i varierende størrelser. Denne lejlighed er en 3-værelses på 124 kvadratmeter og består af stor entré med god plads til opbevaring, stor stue i åben forbindelse med køkkenet, hvor der i hver ende af stuen er adgang til private terrasser. Lejligheden har 2 gode soveværelser, hvoraf det ene har en fantastisk udsigt over søen. Derudover har lejligheden er god fordelingsgang med opbevaringsplads samt stort rummeligt badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.
Ejendommens stueetage samt kælder er udlejet til kendte koncepter som Noa Noa og Inspiration.


Hillerød ligger naturskønt i hjertet af det, der kaldes Kongernes Nordsjælland og er omgivet af Grib Skov. Byen er administrativt hovedsæde for Region Hovedstaden og tredjestørste by i denne del af Sjælland efter København og Helsingør. Der bor omkring 30.000 mennesker i Hillerød.
OBS. Billederne er fra en anden lejlighed i samme ejendom.
Det er muligt at leje en parkeringsplads til 625 kr. pr. mdr.

Energimærke:

  • Forudbetalt leje: 49.500
  • Depositum: 49.500
  • A/C-forbrug: 1.100
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 11. januar 2019
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1500628
Vil du have besked om nye boliger?