Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Eksklusiv lejlighed i Hillerød

16.900 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Hillerød
134
4 værelser

Lejlighed, Slotsgade, 3400 Hillerød, etage: 1. sal, 3.

Hillerød er en gammel by, hvis historie kan spores helt tilbage til 1200. Frederiksborg Slot, som er bygget i 1560, er det historiske midtpunkt, men byen er ligeledes rig på oplevelser inden for musik, kunst, teater og film.
Den gamle og hyggelige gågade giver sammen med moderne indkøbscentre rig mulighed for shopping samt café- og restaurantbesøg.

Ejendommen er beliggende i den bedste ende af gågaden og ydermere udsigt til slottet og den store sø. Her er indrettet eksklusive lejligheder i varierende størrelser. Denne lejlighed er en 4-værelses på 134 kvadratmeter og består af god entré med god plads til opbevaring, som fører videre ind til lejlighedens store stue i åben forbindelse med lyst køkkenet. Lejligheden har 3 gode soveværelser. Fra stuen og lejligheden ene værelse er der adgang til lejlighedens 2 private tagterrasser. Derudover har lejligheden er flot badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.
Ejendommens stueetage samt kælder er udlejet til kendte koncepter som Noa Noa og Inspiration.

Hillerød ligger naturskønt i hjertet af det, der kaldes Kongernes Nordsjælland og er omgivet af Grib Skov. Byen er administrativt hovedsæde for Region Hovedstaden og tredjestørste by i denne del af Sjælland efter København og Helsingør. Der bor omkring 30.000 mennesker i Hillerød.
OBS. Billederne er fra en anden lejlighed i samme ejendom.
Det er muligt at leje en parkeringsplads til 625 kr. pr. mdr.

Energimærke:

  • Forudbetalt leje: 50.700
  • Depositum: 50.700
  • A/C-forbrug: 1.200
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 8. februar 2019
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1500622
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: