Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Smuk arkitekttegnet villa nær sø og skove, til leje tidsbegrænset, 6-18 måneder

25.000 kr/md
Under 1 år
Hus/villa
Holte
205
6 værelser

Hus/villa, Rudersdalsvej, 2840 Holte.

Vil du bo i en af Danmarks mest spændende og smukke arkitekttegnede villaer? Den ligger i naturskønne Øverød i Holte, tæt på skove og søer. Villaen er til leje i en kortere periode, 6-18 måneder eller efter aftale. Vi leder efter beboere, der vil passe godt på hus, indbo og grund, mens vi er udstationeret i USA.

Huset er på 205 kvm med størstedelen i eet plan. Villaen er tegnet af arkitekt Klavs Helweg-Larsen og i det sidste år blevet gennem-renoveret med nyt tag, nye isolerede facader og mange nye vinduer og døre, alt udført i rene kvalitetsmaterialer.

Antal stuer: 3
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelse: 3 (heraf et gæstetoilet)

Husleje 25000 kr pr måned (møbleret). Bemærk, huslejen er fast.
A conto 900 kr pr måned (vand/spildevand, fibernet, og alarm)
Lejer tilmelder sig selv el og naturgas (ca. 2200 pr month, betalt kvartalsvis)


En bred, flisebelagt indkørsel med carport giver plads til en overdækket parkeringsplads og to yderligere pladser til rådighed for lejeren.
Selve huset ligger afskærmet fra vejen. En flisebelagt sti fører til indgangspartiet. Her kommer du indenfor i hallen, der også rummer et gæstetoilet og garderobe.

Går du til højre kommer du ind i en fantastisk stue med lofter, der løfter sig mod “tårnet”. Denne stue er perfekt til både repræsentative formål og til hygge omkring pejsen. Fra stuen er der 3 trin ned til et master-soveværelse med masser af garderobeskabe og eget brusebadeværelse. Gulvene i hall, stue og master er sort granit med gulvvarme.

Går du til venstre kommer du til en mere privat del, med stue og alrum en suite, åbent til et nyrenoveret multiform-køkken. Fra alrummet er der adgang til to soveværelser. Gulvene er oliebehandlet solid mahogni. En baggang fører fra alrummet til bryggers og endnu et badeværelse med karbad.

Der er flotte og spændende lysindfald overalt i villaen. Fra alle rummene er der udsigt ag adgang til mange udendørs “rum”: en sydvendt terrasse bag læmuren mod vejen, en atrium-gård mellem bygningerne, og en nem have mod en lille sø i den nordlige ende. I løbet af foråret vil mere beplantning blive etableret af professionel anlægsgartner.

Huset er møbleret med danske kvalitetsmøbler, bibliotek, og udsøgte kunstgenstande. Grad af møblering kan diskuteres.

Villaen er centralt beliggende i et fredeligt villakvarter med hele tre skove i umiddelbar nærhed: Rude Skov der kun er 200 m væk; og to dejlige hundeskove: Søllerød Kirkeskov og Geel Skov, ligger kun fire minutters kørsel væk; det samme gælder Søllerøds fredede, grønne områder på begge sider af Øverødvej.

I området findes gode indkøbsmuligheder i Holte Midtpunkt og omkringliggende butikker, daginstitutioner, skole samt gymnasium og mange restauranter, fra take away til Michelin stjernede. Der går bus henne om hjørnet til Holte station, men der er normalt også gode muligheder for at parkere ved stationen, der ligger fem mins kørsel væk.

 • Handicapvenlig
 • Ved skov
 • Have
 • Ligger i naturskønt område
 • Lejemålet udlejes møbleret
 • Se plantegning
 • Forudbetalt leje: 75.000
 • Depositum: 75.000
 • A/C-forbrug: 2.200
 • Ledig: Straks
 • Indrykket: 2. januar 2019
 • Husdyr tilladt stueren hund med god opdragelse ok
 • Sagsnummer: 1499151
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: