3 værelses hus/villa på 90 m2

6.979 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Ølgod
90
3 værelser
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken fra 28 kr.
Køb PlusPakke fra 28 kr. og få adgang til alt
 • Adgang til alle boliger
 • Boligsøgerannonce
 • Besked først om nye boliger
 • Adgang til kundefordele

Hus/villa, Mejerivej, 6870 Ølgod, etage: 1., lejl. 1.


VELKOMMEN TIL BOLIGSESLKABET BSB ØLGOD AFD. 51
- Moderne byggeri i centrum af Ølgod
 
Boligerne
- Elegante køkkener og godt indeklima Gulvbelægningen i hele lejligheden er holdt i bøgeparket bortset fra i entréen, hvor der ligger de samme sorte klinker som går igen på badeværelset. Der er ingen dørtrin i lejligheden. I alle værelser er der faste skabe, og der er installeret centralt udsugningsanlæg, som sikrer et godt indeklima i alle rum. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og har HTH køkken med låger i hvid højglans og mørke bordplader. Der medfølger køle-fryseskab, emhætte og komfur med glaskeramiske kogeplader. Badeværelserne er med elegante sorte klinker på gulvet og grå fliser på væggene i brusenichen. De øvrige vægge er beklædt med glasvæv.
Forbrug: Vand og varme opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
- Funktionelt byggeri midt i byen
Denne afdeling ligger i smukke og meget fredelige omgivelser, og har både rækkehuse samt lejligheder til leje. Alle boligerne er opført med brede dørkamme og ingen indvendige trin, og tæt ved boligerne er der rigtig gode parkeringsmuligheder. Har man ét husdyr, er man velkommen til at medbringe det. Det er dog ikke tilladt at anskaffe sig et nyt husdyr, mens man bor i en af afdelingens boliger. Undtaget vores

De to etager er opført i røde mursten med tegltag og der er grå vinduer og døre. Der hører en hyggelig fælles gårdhave til ejendommen med cykelskur, bordbænkesæt, bøgehække og smukke slyngplanter, som pryder mure og søjler. Boligerne på 1. sal er fælles om en svalegang, som om sommeren kan pyntes med lidt blomsterkrukker. Man er velkommen til at medbringe én hund eller én kat ved indflytning, men det er ikke tilladt at anskaffe sig en ny hund eller kat.

Nærområdet
- Ølgod har det hele
En mere central beliggenhed i Ølgod er svær at finde. Alt hvad du skal bruge i dagligdagen findes i gåafstand fra disse lejligheder. Det være sig skoler og institutioner, dagligvarebutikker, bibliotek og skiftende kunstudstillinger, herunder Ølgods kendte skulpturudstillinger. I nabolaget har vi Kvie Sø med sin børnevenlige badesø, Pandekagehuset, golfbanen og Skærbæk Mølle, en tidligere vandmølle med vådområder.
 
Fleksibel udlejning
Med fleksibel udlejning kan du som boligsøgende kommer længere frem i køen, hvis du opfylder ét eller flere fleksible kriterier. Det betyder, at du kan få en bolig hurtigere, end hvis du står på den normale venteliste.
 
25 % af de ledige familieboliger udlejes efter nedenstående fleksible kriterier i denne boliggruppe:
 
1.    Boligsøgende med fast arbejde i Varde, på mindst 25 timer om ugen og som bor udenfor kommunen. 48-51-1302

 • Indskud 32.690
 • Depositum: 0
 • A/C-forbrug: 950
 • Ledig: Straks
 • Indrykket: 19. marts 2019
 • Husdyr ikke tilladt
 • Sagsnummer: 1498678 (Lejemålsnummer: 48-51-1302)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: