Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

1 værelses hus/villa på 31 m2

1.720 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Ølgod
31
1 værelser

Hus/villa, Rosenvænget, 6870 Ølgod.

- Moderne byggeri i centrum af Ølgod
 
Boligerne
- Hyggelige etplansrækkehuse med skønne terrasser Etplansrækkehuse fra år 1989 er centralt placeret, og dermed er der en masse liv nær boligerne. Der hører er redskabsskur med til hvert lejemål samt der er indbyggede skabe i boligerne, og i trerumsfamilieboligerne er der også bryggers, så der er masser af opbevaringsplads i boligerne. Boligernes skønne køkkener varierer i indretningen, da torumsfamilieboligerne og ungdomsboligerne er opført med køkkenalrum, hvor trerumsfamilieboligerne er opført med separate køkkener. Fælles for køkkenerne i familieboligerne er, at de er udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte samt det er muligt at medbringe egen opvaskemaskine. I ungdomsboligernes køkkener medfølger der køleskab med frostboks, separate kogeplader og central udsugning. Badeværelserne er indrettet i lyse nuancer, med hvide fliser på væggene samt inde i bruseområdet og lysegrå fliser på gulvene hvor der også er indbygget gulvvarme. Fra stuen er der udgang til skøn terrasse, hvor sommeraftenerne kan tilbringes sammen med familie og venner.
Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, fjernvarme opkræves som et månedligt aconto beløb og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
- Funktionelt byggeri midt i byen
Denne afdeling ligger i smukke og meget fredelige omgivelser, og har både rækkehuse samt lejligheder til leje. Alle boligerne er opført med brede dørkamme og ingen indvendige trin, og tæt ved boligerne er der rigtig gode parkeringsmuligheder. Har man ét husdyr, er man velkommen til at medbringe det. Det er dog ikke tilladt at anskaffe sig et nyt husdyr, mens man bor i en af afdelingens boliger. Undtaget vores

De to etager er opført i røde mursten med tegltag og der er grå vinduer og døre. Der hører en hyggelig fælles gårdhave til ejendommen med cykelskur, bordbænkesæt, bøgehække og smukke slyngplanter, som pryder mure og søjler. Boligerne på 1. sal er fælles om en svalegang, som om sommeren kan pyntes med lidt blomsterkrukker. Man er velkommen til at medbringe én hund eller én kat ved indflytning, men det er ikke tilladt at anskaffe sig en ny hund eller kat.
Nærområdet
- Dejligt område med oplevelser for enhver
Nærområdet byder på mange skønne aktiviteter, og offentlige transportmidler ligger også i gåafstand fra boligerne. Det samme gør sig gældende med afstand til indkøbsmuligheder, hvor der er mellem 500-1000 meter til nærmeste dagligvarebutik. Boligernes centrale beliggenhed er fordelagtig for børnefamilier, da der kun er 500 meter til både skoler og daginstitutioner, og samme afstand gør sig gældende, hvis man gerne vil gå til sportsaktiviteter. Der er mulighed for at gå til fodbold, håndbold eller badminton nær stadion. Weekenderne kan tilbringes ved Kvie Sø, hvor der enten kan nydes en af restaurantens skønne og kendte madpandekager, nyde badestranden eller deltage i nogle af de sociale arrangementer der afholdes ved restauranten. Er man mere til en stille og rolig gåtur, så kan man nyde den smukke natur mens man slentre gennem den nærliggende hyggelige og frodige skov.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 48-51-416

  • Ungdomsbolig
  • Indskud Kontakt udlejer
  • Depositum: 3.678
  • A/C-forbrug: 614
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 28. januar 2019
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1495385 (Lejemålsnummer: 48-51-416)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: