Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Stor 4 værelses rækkevilla

9.700 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Odense S
118
4 værelser

Hus/villa, Hjalleseparken, 5260 Odense S.

Området har en unik beliggenhed i Hjallese, i nærområdet finder du inden for 500 meter daginstitutioner, skole, idræts- og foreningsliv og indkøbsmuligheder. Med motorvejsafkørsel i nærheden og kun 6 km til Odense centrum er Halleseparken den ideelle ramme om livet for den moderne familie.
Hjalleseparken er bygget som et rigtigt parkområde, hvor store grønne områder, med multibane og legepladser for både store og små, omkranses af boligerne. I midten er der opført et lækkert fælleshus, der kan rumme den store børnefødselsdag, og aktivitetsrummet samler områdets beboere. Skulle behovet opstå, kan fælleshusets værelser bruges til overnattende gæster. NB! Der indbetales kr. 50,00 til fælleshuset om måneden. Alle veje er smalle allèer, hvor de smukke Parkview lamper og smukke allè træer giver et meget eksklusivt indtryk.
De rummelige og praktiske rækkevillaer er opført som topmoderne lavenergiboliger, og der er kun benyttet de bedste materialer. Indeholder i stueplan: stor stue, eksklusivt Svanekøkken og Bosch hvidevarer, bryggers/gæstetoilet, depot rum og trappe til 1. sal. 1. sal indeholder flot klassisk flisebadeværelse, soveværelse og 2 store værelser. Alle rækkevillaer har egen have, som har en overskuelig størrelse, så fritiden kan bruges på hygge og ikke kun havearbejde.
Der tilhører også redskabsrum på 7 m² tørt og frostfrit med strøm indlagt.
Der må ikke ryges eller holdes husdyr i lejemålet.
Boligen udlejes kun som familiebolig ikke på delebasis.

  • Forudbetalt leje: 19.390
  • Depositum: 29.085
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 21. januar 2019
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1495091
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: