Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed på Havneholmen i København SV

18.900 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
København SV
123
4 værelser

Lejlighed, Havneholmen, 2450 København SV.

Ejendommen er opført i 2016 og er en af Havneholmens bedst beliggende boligbebyggelser lige ud til vandet, hvor havnemiljøet præger den hyggelige atmosfære. Herudover byder ejendommen på bl.a. elevator, dørtelefon, affaldsskakt, store lyse opgange og mulighed for aflåst cykelparkering i kælderen.

Lejligheden er opført i lyse materialer, med store lysindfald, rummelighed, møblérbar altan/terrasse - og kvalitet fra gulv til loft. Køkkenet er lyst og lækkert med masser af skabsplads og indbyggede hårde hvidevare. Køkkenet er samtidig i åben forbindelse med lejlighedens opholdsstue, som inviterer til hjemlig hygge. Da opholdsstue og køkken er i åben forbindelse, er der god mulighed for både spiseafdeling og hyggeligt sofahjørne. I værelserne findes hvide indbygningsskabe, så der er rig mulighed for opbevaring. Badeværelset fremstår pænt og nydeligt med gulvvarme, indbyggede spots, separat bruseniche samt vaskesølje.

Billederne er type billeder, og er nødvendigvis ikke af den pågældende lejlighed.

Omgivelser
Skibbroen er en del af Havneholmen som ligger få kilometer fra Københavns centrum. Med nem adgang til Københavns centrum og kort afstand til vandet har Havneholmen udviklet sig til at være et eftertragtet sted at bo. Med byggeriets beliggenhed har du hurtig adgang til en shoppetur på Fisketorvet, en badetur i havnebadet og en gåtur på Bryggen. Fra altanen eller den private tagterrasse kan du nyde den betagende udsigt over Københavns Kanal.

Transport
Skibbroen ligger med gå afstand til flere bustoppesteder og tæt på S-tog stationen Dybbolsbro Station.

Service
Bygningen ligger lige ved siden af Fisketorvet shoppingcenter.

  • Forudbetalt leje: Kontakt udlejer
  • Depositum: Kontakt udlejer
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 2. april 2019
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1489975
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: