Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

3 værelses lejlighed på 87 m2

15.800 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
København Ø
87
3 værelser

Lejlighed, Serridslevvej, 2100 København Ø.

En af Østerbros hyggeligste ejendomme, som er opført i 1994. Ejendommen har en af de bedste placeringer i byen, tilbagetrukket fra Østerbrogade med udsigt til gårdanlæg eller Fælledparken. Ejendommen byder på bl.a. elevator, dørtelefon og affaldsskakt.

Hyggelig og velindrettet lejlighed, som fremstår lys og nyistandsat. Lejligheden byder på solide parketgulve, hvidmalede vægge, lofter og paneler. Stuen danner en god ramme for hverdagslivet – både for singlen, men også for børnefamilien. Det funktionelle køkken indeholder god skabsplads, komfur, køle/fryseskab, emhætte samt opvaskemaskine. Det rummelige badeværelse byder på separat bruseniche og vaskesøjle/kombi vaske-tørretumbler. I værelserne findes der skabe, med rig mulighed for opbevaring.

Hvis du ønsker at bo i et stille og roligt kvarter i hjertet af Østerbro, så velkommen hjem!

Billederne er type billeder, og er nødvendigvis ikke af den eksakte bolig.

Omgivelser
Østerfælled Torvs fire solide karrer er bygget til arkitektonisk og geometrisk at harmonere med de smukke kasernebygninger som ligger i hjertet af Østerbro. Østerfælled Torv er et unikt og roligt område mellem Fælledparken og Østerbrogade. Lejlighedernes tilbagetrukne placering bag Gunnar Nu Hansens plads skaber en fredfyldt oase midt i byens puls. De omgivende små gader og de lukkede og hyggelige gårdmiljøer sikrer trygge omgivelser, hvor børn let finder legekammerater og voksne kan nyde en fredfyldt stund i solen.

Transport
Lejlighederne har kort gå afstand fra den nye metro, som er på vej, samt flere gode transportmuligheder i form af busser fra Østerbrogade og S-tog fra Nordhavn st. og Østerport st.

Service
Området ved Østerfælled Torv og Østerbrogade byder på supermarkeder, spændende caféer, spisesteder og specialbutikker. Yderligere findes der et rigt kulturliv i form af teater, spillested og biograf.

  • Forudbetalt leje: Kontakt udlejer
  • Depositum: Kontakt udlejer
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 25. februar 2019
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1489769
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: