Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Stor 2 værelses på Frederiksberg.

12.100 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Frederiksberg
72
2 værelser

Lejlighed, Mariendalsvej, 2000 Frederiksberg, etage: 2. th.

Velkommen til Mariendalsvej, hvor denne fantastiske nyrenoveret lejlighed er beliggende. Lejligheder fremtræder rigtig lys og med en god planløsning.

Lejligheden har en god fordelingsgang, med adgang til lejlighedens store værelse, badeværelse og det store køkken alrum. Køkken alrummet har en fornuftigt størrelse, som tillader både at have en god spise og stue afdeling. Der bliver opført nyt køkken i lejligheden, som vil fremtræde i lyse materialer samt medfølger følgende hårde hvidevarer: komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. I forbindelse med stuen har lejlighed en god altan med lys det meste af dagen. Badeværelset har en god størrelse, samt separat bruseniche og en kombi vaske/tørremaskine.

Lejligheden har et medfølgende kælderrum til opbevaring.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

Ejendommen er placeret centralt på Frederiksberg lige ved Falkoner Allé og tæt på Jagtvej samt Nørrebro. Langs alléen ligger butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder som perler på en snor, og desuden er lejligheden placeret lige i smørhullet af gode transportforbindelser, der kører i døgndrift. På Falkoner Allé ligger ligeledes det udbudsrige Frederiksberg Center, og lige bagved kan CBS findes. Indre by kan nås med blot 10 minutter i cykelsadlen, og desuden har kommende beboere kort afstand til både Vesterbro, Nordvest og Østerbro. Ydermere er der kommende metro ved Nuuks Plads i 2019.

Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf.

Energimærke:

  • Forudbetalt leje: 12.100
  • Depositum: 36.300
  • A/C-forbrug: 800
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 27. februar 2019
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1489111
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: