Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

2 værelses hus/villa på 48 m2

3.659 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Nykøbing F
48
2 værelser

Hus/villa, Østre Alle, 4800 Nykøbing F, etage: lejl 15.


Boligerne - Velindrettede rækkehuse med køkken og bad fra 2014 Overalt er gulvene belagt med praktisk bøgeparket og udeladelsen af dørtrin betyder, at en kørestol nemt vil kunne komme omkring. Bemærk dog, at der er trin ved hoved- og havedør. Boligen er indrettet med køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen, og har lyse skabselementer. Der medfølger køleskab med frostboks, nedfældet komfur med to kogezoner, indbygningsovn og emhætte med centraludtræk. Badeværelset er rummeligt med klinkebelagt gulv, brusehjørne og lyse fliser på væggene. Fra stuen er der udgang til en lille privat terrasse.
Forbrug: El er inkl. i huslejen. Varme og vand opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. TV-pakke fra Yousee bliver opkrævet sammen med huslejen.
Nærområdet - God beliggenhed nær uddannelsesinstitutioner og bymidten Vi befinder os i den østlige del af Nykøbing F. nær ved indkøb. Klods op ad boligerne ligger CEUS, svømmehallen, tennisklubben og golfbanen. Herudover ligger en række uddannelsesinstitutioner i gå- eller cykelafstand, f.eks. Katedralskolen, Handelsskolen med overbygning og managementuddannelsen samt CELF - Center for Erhvervsrelaterede uddannelser. Er cyklen punkteret, kan du hoppe på bussen, som samler dig op 100 m fra hjemmet. 1 km fra kollegiet ligger banegården. Den forbinder Nykøbing med både København på 1,5 time (timeforbindelse), Tyskland og dermed hele Europa. Nykøbing tilbyder en bred vifte af dagligvare- og specialbutikker og biograf. Naturen omkring Guldborgsund er malerisk. Det er ikke for ingenting, at lystsejlere betragter turen fra Gedser til Guldborg som én af Danmarks smukkeste. Vandet er ikke blot sejlernes Mekka; 10 km, så kan du hoppe i bølgen blå ved Marielyst Strand - én af Danmarks bedste. Og er du til skovens dybe stille ro eller musik i ørerne når du løbetræner, så er der rig mulighed for at få det ønske opfyldt i de mange skove, som ligger omkring byen.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 427-1-15

  • Ungdomsbolig
  • Indskud Kontakt udlejer
  • Depositum: 10.977
  • A/C-forbrug: 665
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 13. februar 2019
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1478589 (Lejemålsnummer: 427-1-15)
Vil du have besked om nye boliger?