Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

3 værelses lejlighed på 100 m2

7.515 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Aabenraa
100
3 værelser

Lejlighed, Reberbanen, 6200 Aabenraa, etage: 2. Dør2.


VELKOMMEN TIL CIMBRIA PARKEN
- Central beliggenhed og enestående natur
 
Boligerne
- Opført i juli 2018.
Lyse og rummelige lejligheder. Byggeriet indeholder seks forskellige typer lejligheder, alle med hvidmalede vægge og lofter, samt lakerede trægulve. Køkkenerne er rummelige og indeholder køle- og fryseskab, ovn, kogeplade samt emhætte. Badeværelserne har gulvklinker og vægfliser i bruseniche. På badeværelset er der plads til vaskemaskine og tørretumbler og forberedt til disse. Der er elevator i hver opgang til alle etager i bygningen og dørtelefon til hver lejlighed. Den øverste etage på hver bygning er indrettet med to lejligheder og en fælles tagterrasse på ca. 117 m2, der kan benyttes af bebyggelsens beboere. De 102 moderne og åbne lejligheder har en lofthøjde på 2,5 m, flere steder med vinduer fra gulv til loft, hvilket gør boligerne lyse, venlige og rummelige. Til hver lejlighed hører der et depotskur på ca. 3 m2.
 
 
Afdelingen På ”den gamle Cimbriagrund” på hjørnet af Haderslevvej og den kommende udvidelse af Gasværksvej, bygger Boligselskabet udlejer Rødekro 102 klimavenlige, almene familieboliger under navnet Cimbria Parken. Boligerne er fordelt på 3 bygninger - A, B og C.
 
Nærområdet
Central beliggenhed og enestående natur. Den centrale beliggenhed i Aabenraa er unik for boligerne, og giver mange muligheder for at opleve livet omkring Aabenraas hyggelige bymidte som har Danmarks længste sammenhængende gågade med spændende indkøbsmuligheder i en god atmosfære. Her finder du lækre specialbutikker i smukke gamle huse og hyggelige spisesteder. Derudover har byen et rigt forenings- og kulturliv, som gør byen indbydende for børn og voksne i alle aldre. Aabenraa er smukt placeret i bunden af Aabenraa Fjord, og er omkranset af skov og enestående natur.
 
.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 38-19-29

  • Indskud 38.464
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: 15. november 2018
  • Indrykket: 4. oktober 2018
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1475304 (Lejemålsnummer: 38-19-29)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: