Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Søger en kvindelig roomie til 4-værelseslejlighed

4.000 kr/md
1 år og mere
Værelse
Brønshøj
6
1 værelser

Værelse, Veksøvej, 2700 Brønshøj.

Hej! Jeg ejer en mindre 4-værelses andelsbolig i Brønshøj.
Jeg selv, har også et værelse i lejligheden, og 2 andre roomies i start tyverne. Jeg er der dog ikke selv særlig meget, da jeg bruger det meste af min tid hos min kæreste :-)
Den ene roomie hun flytter her 1. marts.
Så der er ét ledigt værelse med indflytning fra 1. marts 2019.

Lejligheden består af:
- En lille entre, hvor der er plads til den daglige jakke, og et entreskab med masser af plads til vinterstøvlerne, vinterjakkerne, huer og halstørklæder osv.
- Et københavnerbadeværelse på 2 kvm, med toilet, bad, håndvask, spejl og et skab til alle vores toiletartikler.
- Et køkken med ovn, stort køleskab, mikroovn, ny emhætte, ny opvaskemaskine og ny vasketørremaskine (vaskemaskine og tørretumbler i én).
- 3 værelser: et på ca. 9 kvm (aflangt), Et på ca. 6 kvm. (kvadratisk) og et på ca. 7 kvm. (kvadratisk)
- En kvadratisk stue, på ca. 20 kvm. med stor sofa, tv, rundt sort spisebord m. 4 stole, en skænk til skolebøgerne, diverse hyggeligt stuepynt og en lille altan med bord og 3 stole.

Lejligheden er blevet renoveret med nyt tapet, to nye vægge, nyt el, nyt gulv og meget mere i sommerferien, så meget af det er helt nyt. Der er stadig nogle småting, der er ved at blive færdiggjort, som de sidste eltilslutninger over loftet i køkkenet, og en lille væg under vinduet i køkkenet, der skal tappeseres og males. Det forventes færdigt indenfor de næste par uger. Både maler og Elektriker er igang.

Lejligheden ligger på Veksøvej, en sidevej til Frederikssundsvej, hvor der er 2 minutter til busstoppestedet med busserne 2A, 5C og 350S. Der kører til både Nørreport (20 min), Hovedbanegården(25 min), Frederiksberg (10-15 min), Tingbjerg (5-10 min), Husum (5 min), Herlev (10 min) og Ballerup (20-30 min). Der er 5-7 min på cykel til Islev Station, hvor C-linjen kører til byen.

Indenfor 5-10 minutters gang:
2x Netto, Fakta, Lidl, Føtex og Superbrugsen
Adskillige Pizzeriaer, kiosker, en sushi restaurant, shelltank, 2 forskellige kaffebarer, bodegaer og Fitness World, Træningscenter LOOP og meget mere.

Udlejningsperioden er ikke som sådan defineret. Maksimum er nok 2 år. Minimum er nok ca. 6 måneder. Men skal du pludselig ud og opleve verden, eller skifter job til langt væk eller andet, så er det også helt okay at komme og sige det. Der er meget forståeligelse herfra.

Opsigelsesperioden er to måneder. Det normale er 1 måned, men har forlænget den til 2, for os begges skyld, så man har tid til at finde et andet sted at bo.

Huslejen er 4000 kr. om måneden pr. værelse og depositum er 5000 og så skal der betales en måneds forudbetalt husleje på 4000. Dvs. der skal lægges 9000 kr. ved indflytning, plus selve huslejen for den måned man flytter ind.

Dig?
Du er kvinde, i alderen 20-27 år, er glad, og ønsker et dejligt bofælleskab.

Lyder det som noget for dig? Så skriv endelig.

Linker til ekstern betalingsside

  • Forudbetalt leje: 0
  • Depositum: 9.000
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 23. december 2018
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1464859
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: