Søger en eller to kvindelige roomies, eller et par

4.500 kr/md
1 år og mere
Værelse
Brønshøj
6
1 værelser

Værelse, Veksøvej, 2700 Brønshøj.

Hej! Jeg ejer en mindre 4-værelses andelsbolig i Brønshøj, hvor Monica på 21 år bor.
Jeg selv, har også et værelse i lejligheden, men er der ikke særlig meget mere, da jeg bruger det meste af min tid hos min kæreste :-)
Vi har også haft en 3. roomie ved navn Sofie, som er en god veninde af os begge. Men hun flyttede hjem til sin kæreste i Glostrup for kort tid siden.
Så nu er der ét ledigt værelse med indflytning snarest eller fra ca. 1. januar.

Lejligheden består af:
- En lille entre, hvor der er plads til den daglige jakke, og et entreskab med masser af plads til vinterstøvlerne, vinterjakkerne, huer og halstørklæder osv.
- Et københavnerbadeværelse på 2 kvm, med toilet, bad, håndvask, spejl og et skab til alle vores toiletartikler.
- Et køkken med ovn, stort køleskab, mikroovn, ny emhætte, ny opvaskemaskine og ny vasketørremaskine (vaskemaskine og tørretumbler i én).
- 3 værelser: Mit på ca. 7 kvm (aflangt), Monicas på ca. 5 kvm. (kvadratisk) og måske dit på ca. 5 kvm. (kvadratisk)
- En kvadratisk stue, på ca. 20 kvm. med stor sofa, tv, rundt sort spisebord m. 4 stole, en skænk til skolebøgerne, diverse hyggeligt stuepynt og en lille altan med bord og 3 stole.

Lejligheden er blevet renoveret med nyt tapet, to nye vægge, nyt el, nyt gulv og meget mere i sommerferien, så meget af det er helt nyt. Der er stadig nogle småting, der er ved at blive færdiggjort, som de sidste eltilslutninger over loftet i køkkenet, og en lille væg under vinduet i køkkenet, der skal tappeseres og males. Det forventes færdigt indenfor de næste par uger. Både maler og Elektriker er igang.

Lejligheden ligger på Veksøvej, en sidevej til Frederikssundsvej, hvor der er 2 minutter til busstoppestedet med busserne 2A, 5C og 350S. Der kører til både Nørreport (20 min), Hovedbanegården(25 min), Frederiksberg (10-15 min), Tingbjerg (5-10 min), Husum (5 min), Herlev (10 min) og Ballerup (20-30 min). Der er 5-7 min på cykel til Islev Station, hvor C-linjen kører til byen.

Indenfor 5-10 minutters gang:
2x Netto, Fakta, Lidl, Føtex og Superbrugsen
Adskillige Pizzeriaer, kiosker, en sushi restaurant, shelltank, 2 forskellige kaffebarer, bodegaer og Fitness World, Træningscenter LOOP og meget mere.

Udlejningsperioden er ikke som sådan defineret. Maksimum er nok 2 år. Minimum er nok ca. 1 år. Men skal du pludselig ud og opleve verden, eller skifter job til langt væk eller andet, så er det også helt okay at kommer efter 3-6 måneder og sige det. Der er meget forståeligelse herfra.
Opsigelsesperioden er to måneder. Det normale er 1 måned, men har forlænget den til 2, for os begges skyld, så man har tid til at finde et andet sted og/eller en ny beboer.

Huslejen er 4500 kr. om måneden pr. værelse og depositum er 5.000 kr.

Linker til ekstern betalingsside

  • Forudbetalt leje: 0
  • Depositum: 5.000
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 11. december 2018
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1464859
Bemærk: Placeringen af boligen på kortet ovenfor kan være omtrentlig. Kontakt venligst udlejer for nærmere information om boligens beliggenhed
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: