Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Stilistisk flotte lejligheder ved Søndre Havn i Køge

12.061 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Køge
94
3 værelser

Lejlighed, Strandparken, 4600 Køge, etage: 1 tv.

Ejendommen
Med nøglerne til en af de stilistisk flotte lejligheder i det storslåede byggeri på Strandparken, kan I hver morgen stå op til bølgeskvulp og duften af havsalt, ligesom I fra første parket kan nyde de storslåede solopgange over havet. Strandparken er kort fortalt et nyopført byggeri, som ligger smukt på Søndre Havn ved Køge Bugt
 
- Udsigt til sandstrand og fredet område
- 3 værelses lejlighed 94 m2
- Altan til lejligheden - Køkken fra Invita
- Hårde hvidevarer fra Siemens
- Depotrum i lejlighed eller kælder + cykelparkering i kælderen
- Elevator og dørtelefon
 
Alle boliger er opført i gode kvalitetsmaterialer med et lækkert interiør samt udstyret med en dejlig altan. Hele bebyggelsen vil være omringet af grønne områder og et ny-etableret strandmiljø.
 
Området
Søndre Havn er allerede i dag omdannet til en levende bydel, hvor både byggeri og udearealer er af høj arkitektonisk kvalitet. Her er såvel boliger, arbejdspladser, kulturtilbud og strandengen kommer helt ind mellem de mange arkitektonisk spændende bebyggelser i form af grønne almindinger. "Engkanten" bliver en ny promenade mellem det nye boligområde - og en blandet grøn beplantning vil sikre, at Søndre Havn vokser til som en dejlig, grøn bydel.
 
Der har altid været strand nede ved kysten, men nu har den fået en ansigtsløftning, så det er blevet et badested i topklasse. Vanddybden er perfekt, der er rent vand at bade i og hvidt sand. Som et supplement til stranden skabes desuden en Strandø med en rigtig badeanstalt.

  • Forudbetalt leje: 12.061
  • Depositum: 36.183
  • A/C-forbrug: 1.019
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 24. april 2019
  • Husdyr ikke tilladt
  • Sagsnummer: 1461217
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: