Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken
Hus/villa, Poul Reumerts Vej, 2500 Valby. Super lækkert og hyggeligt rækkehus i hjertet af Valby. Rækkehuset er beliggende på en rolig sidevej i det eftertragtede kvarter nær Valby Maskinfabrik. Rækkehuset er i 3 plan og har en spændende plantegning, hvor alle kvadratmeterne er godt udnyttet.
I første plan er der en rummelig entre med god plads til overtøj med vaskesøjle, derfra videre adgang til toilet og køkkenalrummet, som er et fantastisk lækkert og lyst rum. Køkkenet er udstyret i lyse materialer med opvaskemaskine, kogeplader, emhætte, ovn, køleskab/frys. På 1 salen har man et værelse samt en stor stue med et skønt lysindfald, samt et stort badeværelse. Herfra er der videre adgang til husets 2. sal hvor der er 3 værelser med ekstra højt til loftet.

Der er en parkeringsplads tilhørende rækkehuset.

Rækkehuset er klar til overtagelse snarest.

Beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej på den gamle FL Smidth grund finder man Kirsebærparken. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meter. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber et yderst børnevenligt område for dem, der ønsker at børnene kan løbe udenfor og lege, men stadig vil være tæt på byen.

Kirsebærparken er en del af det nye område nær Toftegårds Plads i Valby. Her er fokuseret på at skabe et familievenligt område tæt på byen, hvor der er plads til leg.

*BEMÆRK: billederne er taget i en lignende bolig i samme byggeri.

Kontakt os allerede i dag for at høre om boligen og mulighed for en fremvisning på tlf.
Energimærke:
Altan/terasse
Have
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?