Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Penthouselejlighed med suveræn udsigt

19.400 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
København S
145
4 værelser

Lejlighed, Robert Jacobsens Vej, 2300 København S, etage: 10.

Denne dejlige og moderne penthouselejlighed er klar til at byde en ny lejer velkommen. Lejligheden er en af de bedste der findes i området og her er en fantastisk udsigt udover Kalvebod Fælled.
Området ved Ørestad Syd er især for dem som elsker naturen, men samtidig gerne ville være tæt på indre bys mange muligheder. Fra lejligheden er der kun små 400 meter til metro-stationen, så man nemt kan komme til indre by og et enkelt stop med metroen bringer dig til Fields uendelige shoppings muligheder, restauranter og dagligvareindkøb. Fra lejligheden er der ligeledes kun 1-minutsgang til det skønne Kalvefod Fælles, hvor det er oplagt at bruge timerne på leg, en god gå tur eller en frisk løbetur.

Lejligheden byder på 145 m2 og er fordelt således: Entre med plads til overtøjet, stort badeværelse med vaskesøjle, badekar og separat bad. Stort køkken alrum i åben forbindelse med stuen, her er der store vinduespartier, så man har et fantastisk udsyn over Kalvebod Fælled, fra stuen er der adgang til 2 store og solrige altaner.
Fra entreen er der adgang til en fordelings gang, som byder velkommen til 3 store værelser med god udsigt udover området.

Alt i alt en fantastisk lejlighed, som skal opleves med egne øjne.

Lejligheden er klar til overtagelse pr. 1/5-2018.

OBS! Der gøres opmærksom på, at billeder tilknyttet denne lejlighed er taget på Robert Jacobsens Vej 87, 6. tv.

Energimærke:

  • Forudbetalt leje: 19.400
  • Depositum: 58.200
  • A/C-forbrug: 1.200
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 26. juni 2018
  • Husdyr tilladt Kræver ansøgning
  • Sagsnummer: 1460709
Vil du have besked om nye boliger?