Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed på Robert Jacobsens Vej i København S

12.700 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
København S
77
2 værelser

Lejlighed, Robert Jacobsens Vej, 2300 København S.

Ejendommen er opført i 2006 og er en af Ørestads bedst beliggende boligbebyggelser, da ejendommen ligger med udsigt til Amager Fælled. Desuden ligger Vestamager metrostation lige rundt om hjørnet. Ørestad er Københavns nye grønne bydel omgivet af natur og vand - og med en god blanding af boliger, erhverv, uddannelse og kultur. Lokalområdet er i konstant udvikling. Ejendommen byder på bl.a. elevator, dørtelefon, affaldsskakt, store lyse opgange og mulighed for aflåst cykelparkering i kælderen. Lejligheden er opført i klassiske tidssvarende materialer. Badeværelset er praktisk med gulvvarme, indbyggede spots, separat bruseniche samt vaskesølje. Endvidere er der adgang til værelser med hvide skabe med rig mulighed for opbevaring. Køkkenet, som er opført i lyse materialer, byder på indbyggede hårde hvidevarer og ligger i forlængelse af stuen. Stuen danner en god ramme for hverdagslivet – både for singlen, men også for børnefamilien. Hvis du vil bo i en eftertragtet ejendom i Ørestad, så velkommen hjem!

Billederne er type billeder, og er nødvendigvis ikke af den pågældende lejlighed.

Omgivelser
Ørestad Syd ligger både midt i naturen og midt i byen. Som en spændende, tæt og moderne bydel med nye eksperimenterende byggerier af danske og internationale arkitekter. Lige uden for døren byder Amager Fælled på enestående naturomgivelser med plads til både leg på naturlegeplads, svampejagt og løbeture.

Transport
Med kun 5 minutters gang til metrostationen tager det ca. 15 minutter at komme til Kongens Nytorv.

Service
Her kan du nyde alle de muligheder og aktiviteter København byder på. En rask lille cykeltur bringer dig til den nye Royal Arena, hvor du kan opleve sport, kultur og underholdning i international klasse. Eller til Shoppingcentret Field's med et stort udvalg af butikker og spisemuligheder. Kort sagt byder området på alt det moderne mennesker sætter pris på. Hvor boliger, erhverv, skoler, uddannelse, butikker og institutioner flettes sammen med kanaler, parker og masser af liv..

  • Forudbetalt leje: Kontakt udlejer
  • Depositum: Kontakt udlejer
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 16. januar 2019
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1460435
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: