Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

3 værelses hus/villa på 86 m2

5.554 kr/md
Ubegrænset
Hus/villa
Vonge
86
3 værelser

Hus/villa, Vestvangen, 7173 Vonge.


VELKOMMEN TIL GIVE, AFD. 51
- Dejlige boliger i fantastiske naturområder
 
Boligerne
- Hyggelige og rummelige rækkehuse med terrasse
I år 2000 blev disse hyggelige etplansrækkehuse opført centralt i Vonge. Disse boliger er opført med brede dørkamme og ingen indvendige trin, og der er masser af opbevaringsplads, da der er indbyggede skabe i boligerne. Til hvert lejemål tilhører der også egen parkeringsplads og eget skur, og nær boligerne ligger der hyggelige fælles udeareal hvor børnene kan lege ude. I boligerne er der installeret fibernet, og boligerne opført i lyse farver. Rækkehusenes separate køkkener er opført med hvide skabslåger og lysegrå bordplader, og der medfølger køle-fryseskab, komfur og emhætte til alle køkkenerne. Det er også muligt og medbringe egen opvaskemaskine, som kan installeres ude i køkkenet, og der er plads til at stille et spisebord. Ligesom køkkenerne er badeværelserne også opført i lyse nuancer med hvide fliser inde i brusenichen og lysegrå fliser på gulvet, hvor der også er installeret gulvvarme. Derudover er der også et vindue ude på badeværelserne, så der er mulighed for udluftning. Til disse rækkehuse medfølger der også egen terrasse, hvor aftensmaden kan nydes ude sammen med familien.
Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme afregnes direkte med forsyningsselskabet og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
- Villaer med bryggers
På Tinnetvej blev der i år 1965 opført etplansvillaer med ingen indvendige trin. Boligerne er centralt placeret i Vonge og i år 2000 blev boligernes badeværelser og køkkener renoveret. Der hører en carport med til hvert lejemål, og i alle boligerne er der bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Boligernes separate bøgetræskøkkener er indrettet med komfur, emhætte og køle-fryseskab, og det er muligt og medbringe egen opvaskemaskine og tilslutte denne i køkkenet. Derudover er der vindue ude i køkkenerne, som er medvirkende til at skabe et smukt lysindfald på køkkenernes lyse bordplader. Ude i køkkenerne er der også masser af skabsplads til køkkenredskaber og der er plads til at have et spisebord stående derude. Villaernes badeværelser er opført i lyse farver med vindue, bruseområde og gulvvarme. Fra boligernes lyse stuer, kan der trædes ud i egen store have, hvor sommeraftenerne kan nydes ude.
Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, varme afregnes direkte med forsyningsselskabet og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Nærområdet
- Smukt naturområde med stisystemer ind til centrum Nærområdet består af masser af naturområder og de små stisystemer ved boligerne fører ind til centrum. Der er gode indkøbsmuligheder inde i centrum, hvilket ligger 300 meter fra boligerne. Både skoler og daginstitutioner ligger endnu tættere på boligerne, kun 200 meter derfra, og ønskes der at gå til sportsaktiviteter, så ligger der forskellige sportsaktiviteter blot 200 meter fra boligerne. Der er gode busforbindelse også, blot 10 meter fra boligerne, mens nærmeste togstation ligger 18 km. derfra. I weekenderne kan familien tage en tur til Givskud Zoo, som ligger omkring 10 km. fra boligerne.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 49-51-8

  • Indskud 19.866
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 204
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 18. maj 2018
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1459459 (Lejemålsnummer: 49-51-8)
Vil du have besked om nye boliger?