Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Nybyg fra 2015 m. 2 altaner & egen p-plads i kælderen!

17.500 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
København S
121
3 værelser

Lejlighed, Markmandsgade, 2300 København S, etage: 1. tv.

Lejligheden:
Lejligheden råder over 121 m2. Højt til loftet 265CM
2 store dobbelt værelser, 2 toiletter med bad samt en køkkenalrum.
Der er dør telefon med video, Alle hårdhvide vare er opgraderet samt købt i A++/A+++ og for orientering, opvaskemaskinen er på kun 39DB, utrolig stille. Der er også et integreret Siemens Varmeskuffe til at varme tallerkener, kopper mm.
liebherr side by side køle/fryse skab
Daloc sikkerhedsdør (indbrud er umuligt)
somfy remote system for gardiner
3 i 1 Quooker
Køkken samt skabe og toilet er opgraderet mm.

Ejendommen
Denne nyere ejendom fra 2015 er opført med solide og kvalitetssikre materialer efter nutidens trend, hvorfor bygningen fremstår moderne og funktionel fra inderst til yderst. Beboerne kan se frem til luksus og komfortløsninger, der ikke er alle københavnerboliger forundt.
På terræn hører der en privat p-plads til lejligheden. Det lækre gårdmiljø er velanlagt med cykelparkeringsforhold under halvtag, solrige terrasseområder og grønne, rekreative opholdsmiljøer samt legeplads til børnene.

Området
Du får en hengemt og rolig beliggenhed på Markmandsgade, der ligger som en overset, lille stikvej i begyndelsen af Amagerbro. Her generes man på ingen måde af trafik, og man har grønne omgivelser på begge sider. Lige for enden af vejen støder man på de langstrakte, grønne alléer, som går på tværs med hyggelige stisystemer, mens man mod nord har Christianshavns Volde, hundeparken og selvfølgelig Stadsgraven. Nærmiljøet er, med andre ord, fantastisk afsondret, selvom man har byen lige om hjørnet.
Amagerbrogade er få hundrede meter derfra med et levende cafe- og butiksliv, når man har behov for det. Her er specialbutikker og gode handlemuligheder – med bl.a. Netto bare 200 meter væk. Der er alletiders busforbindelser kun 2 min. fra hoveddøren, i form af 2A og 5C, og på under 10 min. kan du gå til metroen eller Amager Centret, der samler shops og restauranter under ét tag. Christianshavn er din nabo, som tager få min. på gåben at besøge, og så er hele Indre By en kort cykeltur væk. Her samles det bedste fra to verdner på én adresse.

Energimærke:

  • Forudbetalt leje: Kontakt udlejer
  • Depositum: 52.500
  • A/C-forbrug: 710
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 9. januar 2018
  • Kontakt udlejer
  • Sagsnummer: 1456808
Vil du have besked om nye boliger?