111 m2 lejlighed med altan/terrasse

17.500 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Aarhus C
111
4 værelser

Lejlighed, Søndergade, 8000 Aarhus C, etage: 4 sal, lejl. 9.

Nu udbydes 27 nyrenoverede lejligheder i den historiske Regina bygningen i hjertet af Århus. Her er der kræset for detaljen i både indretning, materialer, store vinduespartier og en smuk udsigt fra samtlige lejligheder. Lejlighederne er placeret i hovedbygningen, som blev opført i 1920, og ejendommen ligger lige ved byens gågade med alle de bedste indkøbsmuligheder, et væld af cafeér og restauranter. Ydermere finder man havnen og Århus banegård blot 500 fra ejendommen. Til hver lejlighed er der et opbevaringsrum og adgang til elevator og næsten alle lejlighederne har privat altan eller udgang til terrasse. Det ugenerte og helt nyopførte gårdmiljø, som står klar samtidig med lejlighederne, kan også benyttes af alle lejere.

Lejligheden indeholder:
Stueplan – Åben entré. Skøn lys stue med udgang til lejlighedens store altan. Flot nyt køkken fra Invita med alle hårde hvidevarer og god skabs- og spiseplads samt opgang til 1 sal. Flot nyt badeværelse med bruseniche samt både vaskemaskine og tørretumbler. Værelse/kontor med indbygget skab.
1. sal – Rummelig repos med flere indretningmuligheder. Stort lyst soveværelse med indbyggede garderobeskabe.
På badeværelset er der lagt flotte mørke 50×100 fliser, og i resten af lejligheden er der lagt et mørkt egetræs plankegulv i smuk kontrast til lejlighedens ellers lyse indretning.

Indflytning: d. 1.6.2018

  • Forudbetalt leje: 52.500
  • Depositum: 52.500
  • A/C-forbrug: 1.300
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 18. september 2018
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1456614
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: