Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken
Lejlighed, Robert Jacobsens Vej, 2300 København S. I ’8tallet’ bor du på kanten af Amagerfælled med en nærmest uendelige udsigt og rig mulighed for løberuter, leg og rekreation. Kanalerne går igennem kvarteret og spejler de moderne bygninger og den åbne himmel. Rundt om hjørnet ligger Royal Arena, Fields og metrostationen der nemt bringer dig eksempelvis tættere på Centrum eller Lufthavnen. Her er lokale institutioner som børnehave, skole og et nyt og moderne bibliotek samt små forretninger. Farver guider dig på vej rundt omkring i bygningens unikke form og i de to centre af bygningen finder du legeplads og gårdhave. Fra toppen er her en helt fabelagtig udsigt.

Elevatoren fører dig fra gadeplan til 6.sal hvor du træder ind i et stort åbent rum, med garderobe, hvor også badeværelse med brus og vaskemaskine med tørretumbler befinder sig. Køkken og stue er i et og langs hele væggen er åbne vinduer ud mod altanen der breder sig fra køkken til og med soveværelset. Her kan du nyde eftermiddag og aftensol. Soveværelset er med udgang til altanen og derudover et stort skab med skydedøre. En lys lejlighed med godt indeklima og varme i badeværelsesgulvet.
Ligger i naturskønt område
Lejemålet udlejes møbleret
Bemærk: Placeringen af boligen på kortet ovenfor kan være omtrentlig. Kontakt venligst udlejer for nærmere information om boligens beliggenhed
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?