Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.
Kontakt udlejer
Køb PlusPakken
Lejlighed, Gammel Køge Landevej, 2500 Valby, etage: 4. tv. Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1., 2., 3., 4. og 5. etage har altan. Boligerne på 6. etage har enten altan eller tagterrasse. Alle boliger er indrettet med soveværelse og rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. Der er rummeligt badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alt i hårde hvidevarer. Der er elevator i alle opgange.

Terrasser og forhaver er overgangszonen mellem bebyggelse og byrum. De fælles gårdrum er for beboerne omkring gårdrummene til brug for afslapning, sociale aktiviteter og fælles arrangementer, havearbejde mm. Boligpladserne/-gaderne anvendes til samme formål som gårdrummene og bruges primært af dem der bor tæt på.

Fra elevatorerne er der også forbindelse til kælderen, hvor der findes depotrum, cykelparkering, barnevognsopbevaring samt parkeringskælder.

Rumhøjden er generelt ca. 2,60 meter, dog 2,30 meter i badeværelser og entré. Enkelte boliger har varierende lofthøjde i stuen.

En del af de 69 boliger har gennemlyste opholdsrum, der giver optimale lysforhold. Boligerne fremstår lyse og moderne i et enkelt nordisk formsprog med hvide skabselementer og lyse parketgulve.

De fleste boliger har depotrum i kælder, enkelte boliger har depotrum i boligen.
I kælder placeres cykelparkering, depotrum til de fleste boliger, samt barnevognsparkering. Alle elevatorer kører til kælderplan, hvor der også er adgang til bilparkering.

Bolig nr.: 71 - Skal oplyses ved henvendelse
Energimærke:
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?