Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

3 værelser for 13.900 kr. pr. måned

13.900 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Valby
95
3 værelser

Lejlighed, Gammel Køge Landevej, 2500 Valby, etage: 4. th.

Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1., 2., 3., 4. og 5. etage har altan. Boligerne på 6. etage har enten altan eller tagterrasse. Alle boliger er indrettet med soveværelse og rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. Der er rummeligt badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alt i hårde hvidevarer. Der er elevator i alle opgange.

Terrasser og forhaver er overgangszonen mellem bebyggelse og byrum. De fælles gårdrum er for beboerne omkring gårdrummene til brug for afslapning, sociale aktiviteter og fælles arrangementer, havearbejde mm. Boligpladserne/-gaderne anvendes til samme formål som gårdrummene og bruges primært af dem der bor tæt på.

Fra elevatorerne er der også forbindelse til kælderen, hvor der findes depotrum, cykelparkering, barnevognsopbevaring samt parkeringskælder.

Rumhøjden er generelt ca. 2,60 meter, dog 2,30 meter i badeværelser og entré. Enkelte boliger har varierende lofthøjde i stuen.

En del af de 69 boliger har gennemlyste opholdsrum, der giver optimale lysforhold. Boligerne fremstår lyse og moderne i et enkelt nordisk formsprog med hvide skabselementer og lyse parketgulve.

De fleste boliger har depotrum i kælder, enkelte boliger har depotrum i boligen.
I kælder placeres cykelparkering, depotrum til de fleste boliger, samt barnevognsparkering. Alle elevatorer kører til kælderplan, hvor der også er adgang til bilparkering.

Bolig nr.: 28 - Skal oplyses ved henvendelse

Energimærke:

  • Forudbetalt leje: Kontakt udlejer
  • Depositum: Kontakt udlejer
  • A/C-forbrug: 875
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 12. juni 2018
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1456202
Vil du have besked om nye boliger?