Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, Algade, 4220 Korsør, etage: 1. th. Går du og drømmer om en lys og nyistandsat rummelig lejlighed med hyggelig atmosfære og masser af sjæl?

I en af Korsørs ældste gader, får du muligheden for at leje stor nyistandsat lejlighed i en ejendom der emmer af historie, men samtidig står flot og total nyrenoveret både i opgangen og indvendigt i de fire tilknyttede lejligheder.

Lejligheden byder på et veldisponeret boligareal på 110 m2, som er fordelt på to lyse stuer en suite, to gode værelser, entre, badeværelse og rummeligt køkken samt flotte trægulve i hele lejligheden.

Lejligheden har en entré med god plads til garderobe. Herfra direkte adgang til både badeværelse, køkken og stue. Flot lyst køkken, der er godt indrettet med hvidt inventar og alt i hårde hvidevarer, herunder f.eks. opvaskemaskine. To lækre lyse stuer en suite med udsigt til Algade og med flotte nye trægulve, hvor man passende kan have spisestuen i forbindelse med køkkenet samt dagligstue. Fra den ene stue er der adgang til to gode værelser/kontor. Ydermere byder lejligheden på badeværelse med brus og mulighed for egen vaskesøjle.

Lejligheden er placeret centralt i Korsør midtby med byens butikker lige rundt om hjørnet og med kun 3 minutters gang til Føtex samt få minutter på en cykel til badestrand og Korsør lystskov.
Energimærke:
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?