Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Værelse, Tordenskjoldsgade, 8200 Aarhus N. Vores lille boligfællesskab rykker (lidt længere op ad vejen) til en nyistandsat lejlighed på Trøjborg, og vi søger i den anledning to nye bofæller fra 1. december 2017.
Lejligheden er placeret på Tordenskjoldsgade og fordelt på to etager over 100 m2. I lejligheden er vi fælles om et lyst køkken med helt nye elementer, god spiseplads og udsigt over skoven samt et glimt af havet fra en fransk altan. Dertil deler vi et depotrum, et rummeligt badeværelse med vaskemaskine og en lille gård til cykelparkering og solskin.
Det ene ledige værelse (A på plantegningen), der er 8 m2 med velbevaret stuk i loftet og godt lysindfald gennem 3-fags-vindue, har lejen 3623,- + forbrug*. Herfra fratrækkes boligstøtte på ca. 250,-.
Det andet ledige værelse (B på plantegningen) - lejlighedens mest rummelige værelse på 13,5 m2 - har en leje på 4194,- + forbrug*, hvorfra boligstøtte på ca. 250,- her også kan fratrækkes.
*I lejligheden vil vi dele udgifter til varme, vand, el og internet ligeligt. Vi kender endnu ikke de præcise beløb men har anslået det til ca. 350,- pr. pers. pr. måned.
Depositum er for begge værelser 3 måneders husleje, hvortil der vil være 1 måneds forudbetalt leje.
Da lejligheden først står helt færdig d. 1. december, har vi endnu kun mulighed for at vise plantegningen. Det vil dog være muligt at få billeder i løbet af de næste uger og at se lejligheden inden indflytning.
Vi leder efter nogle, der har lyst til at bidrage til at gøre lejligheden til et dejligt sted at være og til indgå i et fællesskab, hvor vi alle tager del i de praktiske gøremål. Vi vægter det højt at kunne være en del af hinandens hverdag og mødes over alt fra god morgenkaffe og avislæsning, brætspil, god musik, velsmagende og SU-venlige måltider (hvilket vi efterhånden har specialiseret os i, hvis vi selv skal sige det) til (vinter)badning eller en hyggesnak over en øl. Døren vil altid være åben for venner og veninder, så længe der er plads til alle.
Vi (Katrine og Klara) har boet sammen på Trøjborg i 14 måneder med andre bofæller, så hele konstellationen er ikke helt ny - blot i nye rammer. Derfor planlægger vi at bibeholde det, der hidtil har fungeret godt, mens der samtidig vil være rig mulighed for at have indflydelse på, hvordan vi får det til at fungere godt i lejligheden. I tankerne har vi blandt andet at videreføre ugentlig rengøring på skift og fejring af skelsættende højtider som mortensaften og store bededag!
Da vi selv er studerende (på 3. semester på Erhvervsøkonomi og Statskundskab) leder vi af hensyn til boligstøtte efter studerende men har ellers ikke andre forventninger, end at du kan se dig selv i ovenstående. Er det tilfældet, vil vi med glæde høre fra dig!
Skriv lidt om, hvad du godt kan lide at lave, og hvorfor du gerne vil bo i en delelejlighed, så byder vi på en uformel snak og en kop kaffe i løbet af de næste uger.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Delevenlig
Ligger i naturskønt område
Havudsigt
Ved vand
Ved skov
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?