Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, Dea Trier Mørchs Vej, 2300 København S, etage: Stue, th. Både ind- og udvendigt er det gennemgående design skabt med lyse, venlige og varme kvalitetsprodukter fra gulv til loft. Lejlighederne har massiv lamelparket i eg. Køkkenet er i klassisk og slidstærkt design fra HTH med indbygget kølefryseskab. Badeværelseselementerne er ligeledes fra HTH og indeholder vaskemaskine og tørretumbler.

Boligerne er en moderne fortolkning af den traditionelle københavnerkarré, optimeret med bedre indretning, større rum, altaner, hyggeligt gårdmiljø og masser af dagslys. Lejlighedernes indre er præget af dansk design, rene linjer og god indretning. Hver enkelt lejlighed har sin egen altan samt gennemlyste og funktionelle rum. Det giver en oplevelse af sammenhæng mellem arkitektur og design, og store indeklimamæssige kvaliteter.

Alle boligerne er tegnet med sit eget private uderum. Boligerne har almindelig og fransk altan, så de kan åbnes helt op om sommeren. De øverste lejligheder har privat, tilbagetrukket tagterrasse, som fungerer som en naturlig forlængelse af boligen, mens stuelejlighederne har udgang til egen fliseterrasse med kig ud mod det fælles grønne gårdrum.

Gader, pladser og intime byrum er indrettet, så de indbyder til at mødes i det offentlige rum. Aktivitetspladser og grønne områder skaber levende forbindelser på tværs af bydelen.
Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.
Der tages forbehold for fejl og evt.lejereguleringer.

Der kan søges om tilladelse til at have husdyr

Ved henvendelse venligst oplys bolignr. 81
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?