Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

3 værelser for 7.995 kr. pr. måned

7.995 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Ringsted
77
3 værelser

Lejlighed, Løngangen, 4100 Ringsted.

Ringsted

Klosterparkens 320 lejligheder ligger i et børnevenligt boligkvarter centralt i Ringsted. Lige rundt om hjørnet finder du “Ringstedet”, byens nye shoppingcenter samt “Factory Outlet Ringsted” hvor producenter og detailhandlere sælger mærkevarer direkte til forbrugeren til nedsatte priser. Fem minutter væk frister bymidtens restauranter og specialbutikker, biograf, teater mv.

Ringsted, også kaldet ”Byen i midten”, har en optimal placering på Danmarkskortet. Med små 45 min til København ligger Ringsted i perfekt pendlerafstand til hele hovedstadsområdet. Uanset hvor du ellers skal hen på Sjælland, har du højst en times kørsel, ligesom der også kun er en lille time til Odense.

I Klosterparken bor du så tæt på bymidten, at du kan lade bilen stå, når du skal i byen. Der er 5 minutters gang til centrum og ti minutter til stationen, der har flere hundrede afgange i døgnet. Men du behøver ikke at tage ind til bymidten hvis du skal handle.

I Klosterparken er du nabo til shoppingcenteret “RingStedet”, der har 20-25 butikker med alt lige fra designervarer til dagligvarer, bl.a. er her en stor Føtex. Som nærmeste nabo har du også “Factory Outlet Ringsted” med ca. 40 internationale mærkevarebutikker og restauranter.

Vær opmærksom på at de indendørs billeder er taget af vores prøveboliger og ikke nødvendigvis matcher indretningen af den annoncerede bolig.

  • Forudbetalt leje: 23.985
  • Depositum: 23.985
  • A/C-forbrug: Kontakt udlejer
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 22. december 2017
  • Muligvis tilladt - spørg udlejer
  • Sagsnummer: 1450548
Vil du have besked om nye boliger?