Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, Puggaardsgade, 1573 København V, etage: stuen. Som direkte nabo til Glyptoteket befinder denne ejendom sig i et fornemt selskab. Den geografiske beliggenhed, nærmiljøet og arkitekturens særlige værdier, gør ejendommen uhyre interessant .
Ejendommen udgøres af to separate bygninger, der oprindeligt blev opført med 17 års mellemrum. I de senere år har lokalerne tjent som administrationskontorer for Københavns Politi, men husenes oprindelige funktion var som boliger for Hovedstadens velhavende borgerskab.

Dette er et perfekt udgangspunkt, når ejendommen nu renoveres og omdannes til nyindrettede lejligheder. Det bliver nogle helt unikke rammer, der kan tilbyde alle moderne faciliteter kombineret med de smukke originale detaljer, der bevares i arkitekturen.

Udover herlighedsværdien ved at bo i det gamle København, har man også glæde af det nye attraktive miljø langs havnen ved Kalvebod og Islands Brygge. Når man bor i Glyptoteks kvarteret, er man stort set i gåafstand til alle byens faciliteter, attraktioner og forlystelser. I princippet behøver man aldrig at tage væk herfra. Men hvis man alligevel skal "på landet", er infrastrukturen optimal med alle indfaldsvejene for enden af Kalvebod Brygge og Hovedbanegården lige i nærheden.
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?