Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, Braineparken, 6100 Haderslev, etage: TV.
VELKOMMEN TIL BRAINEPARKEN
-  Større boligafdeling i den nordvestlige bydel af Haderslev
 
Boligerne
- Boliger med godt lysindfald og have eller altan
Boligerne er sammensat i boligområder af forskellige størrelse og udformning, således at der kommer en god blanding af familiesammensætninger på tværs i afdelingen. Boligerne variere i deres udseende, men fælles er at de er udstyret med en dejlig syd- eller vestvendt altan, hvor der er mulighed for at have et lille cafebord med stole dertil. Til boligerne i stueplan gælder dog, at der følger terrasse samt lille charmerende have med. Alle altanerne og haver vender ud mod de grønne omgivelser. Boligernes køkkener og badeværelser er løbende blevet renoveret. I køkkenerne er der mulighed for spiseplads. På boligernes værelser er der desuden skabsplads.
Forbrug: Vand og varme opkræves via udlejer som et månedligt a conto beløb. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.
 
Afdelingen
- En stor boligafdeling med et aktivt udemiljø
Braineparken er et etagebyggeri, som ligger cenralt i den nordvestlige bydel af Haderslev. Den relativt store boligafdeling er opbygget med små gangarealer og grønne områder mellem boligblokkene, som indbyder til ophold ved bordbænkesættene og leg for de mindste på de mange legepladser. I årets lyse timer er der et godt og aktivt udemiljø blandt beboerne. Der bliver grillet, spillet golf, kastet med bold og plukket frugt af frugttræerne. Desuden er der mange tilbud til beboerne som bl.a. klubaftener for ældre.
Nærområdet
- Centralt placeret i hyggelige Haderslev
Braineparken ligger kun én km. fra den hyggelige bymidte i Haderslev, som byder på lidt af det hele. Byen er fyldt med aktiviteter og oplevelser med blandt andet cykelrace for børnene, karnevalsoptog, veterantog til Vojens, Geo-caching, pirat- og kanosejlads. Derudover er der bibliotek, museer, golf og svømmehal. Desuden finder du også hyggelige caféer og gode shoppingmuligheder. Kun et stenkast fra Braineparken finder du den store sportsplads med mulighed for aktivitet. Nær boligafdelingen finder du også instituion, skole og indkøb. Haderslev byder også på en skøn natur og 1,5 km. fra Braineparken ligger den populære Vesterskoven.
 
Fleksibel udlejning
Udlejning af familieboliger sker efter følgende fleksible kriterier (gælder ikke ungdomsboliger)
Arbejdsmarkedstilknytning i Haderslev kommune, bosiddende udenfor kommunen (fast arbejde, mindst 25 timer ugentligt). Arbejdsmarkedstilknytning skal dokumenteres ved kop af ansættelseskontrakt samt bopælsattest.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 16-26-7189
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?