Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Nu udbydes 1 etape af ny boligbebyggelse i det eftertragtede Birkerød

15.500 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Birkerød
128
4 værelser

Lejlighed, Teglgården, 3460 Birkerød.

Alt hvad du har drømt om, tæt på alt hvad du har behov for
Teglgårdshusene er lækre nyrenoverede lejligheder/rækkehuse i differentieret størrelser fra 83 til 126 m2 centralt placeret i Birkerød i dejlige naturskønne omgivelser. Her er fred og ro – men på få øjeblikke kan du være på hovedgaden og shoppe, eller du kan springe på et tog mod København C eller Helsingør.
Området Christianslund er lukket, så du uden problemer kan lade børnene løbe fra haven og ud på én af legepladserne på fællesarealet. Der er ikke langt til den populære Birkerødskole og institutioner, hvilket gør logistikken let i en travl hverdag.

Private uderum og store fællesarealer
Hovedparten af boligerne i Teglgårdshusene har adgang til egen privat have eller altan, foruden de store dejlige fællesarealer, hvor legepladser og boldbaner gør det nemt for børnene i bebyggelsen af finde hinanden - og for alle at tilvælge det sociale.
Lækre materialer og gode planløsninger
De lækre boliger er renoveret i lys & moderne skandinavisk byggestil med gulvvarme overalt. Der er masser af plads i de fælles opholdsrum, stuen og køkken-alrummet, store værelser og flotte badeværelser med væghængt toilet og indbygningsspot. Her er lagt særlig vægt på at fremhæve det nordiske lys, både når det kommer til lysindfald fra de store vinduer og valget af det flotte matlakerede plankegulv. Køkkenelementerne er fra HTH i serien ’Hvid NEXT’ med grebsfri låger, som giver et stilsikkert designerlook.
Hver bolig har eget kælderum samt brugsret til stort fælles kælderareal
Udlejningen af boligerne er startet og det vil derfor være muligt at fejre julen i nyt hus.

Besøg os til åbent hus søndage mellem kl. 13.00 og 14.00 eller kontakt mig for en fremvisning

  • Forudbetalt leje: 15.500
  • Depositum: 46.500
  • A/C-forbrug: 1.400
  • Ledig: Efter aftale
  • Indrykket: 24. april 2018
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1446362
Vil du have besked om nye boliger?