Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, Vanløse Torv, 2720 Vanløse, etage: 2. Til december 2017 står 118 lejeboliger klar til indflytning centralt i Vanløse. Kombinationen af den fantastiske udsigt og direkte adgang til det nye shopping center, Kronen, samt beliggenheden med få skridt til metro og S-togstation, gør boligerne og lokationen helt unik og trafikalt i særklasse.
Projektet er en del af det nye bykvarter, som har været under opførelse siden 2013. Byggeriet rummer i alt 59.000 m2 og er en blanding af butikker i nederste plan, samt boliger til leje på toppen. I kælderen indrettes parkeringspladser og kælderrum, samt 1.700 cykelpladser i og omkring bykvarteret. Alle lejligheder har som minimum en terrasse eller altan. På taget af bycentret, som i fremtiden vil huse ca. 70 butikker og restauranter, er der desuden også et 1.000 m2 fitnesscenter, som står klar til åbningen i efteråret 2017.
Boligprojektet hedder "Tagkronen" og består af 118 boliger til leje i størrelsesordenen 45 m2 – 156 m2 fordelt på 1-5 værelser. Alle boliger er 1-3 plan og indrettes med lækre HTH køkkener samt hårde hvidevarer fra Zanussi.

Som lejer i Tagkronen kan du se frem til at flytte ind i et vellykket projekt, hvor boligerne integreres arkitektonisk med centretog opføres som et præfabrikeret modulbyggeri og placeres som kompakte række- og byhuse fra 1-3 etager. Sangberg Architechts har tegnet de 14.000 m2 boliger. Bykvarteret, som er højbeliggende med en skøn udsigt over Hovedstadsområdet, får en række grønne byrum på taget af centret, er beliggende få trappetrin fra et hav af indkøbsmuligheder samt cafeer og restauranter. Desuden er der ingen biler på Tagkronen, og hen imod aftenen vil boligerne lyse op på taget af Kronen, når familierne hygger indendørs i deres nye boliger.

Bolig nr.: 111 - Skal oplyses ved henvendelse
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?