Vi bruger cookies på Lejebolig for bl.a. at kunne give dig den bedste søgeoplevelse.
Du kan læse mere om vores cookie-regler her.

Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

Lejlighed, Tårnvej, 2610 Rødovre, etage: 2mf. Super flot 1 værelses lejlighed beliggende centralt på Tårnvej, og uden trafikstøj. Med god lukked altan der sikre nydelse af solen.
Lejligheden byder velkommen i en lys entre, der efterlader fin plads til det nødvendige tøj/ overtøj i det store indbygget garderobeskab.
Stuen, der ligger i delvis åben løsning med det rummelige køkkenet, er dejlig lys og indbyder til en rigtig fornuftig indretning, der både kan rumme det hyggelige sofamiljø og en mindre studieplads samt soveplads. Har du andre behov er der gode muligheder for andre løsninger, i det stue planløsning er meget indretningsvenlig.
Fra stuen er der udgang til en skøn altan der er aflukket. Fra altanen har du udsigt over det flotte grønne område.
En rigtig flot lejlighed der løbende er moderniseret, bl.a med flot badeværelse og super flot køkkenet. Lejligheden fremstår nymalet og skal fremlejes for 2 år med mulighed for forlængelse af 1 år ekstra. Der er parkeringsplads til ejendommens beboer på bagsiden af bygning. Der er kælderrum der tilhører lejligheden. Dørtelefon, vicevært, fællesvaskeri, fællesgrøn gårdhave. Der er Bosch Køleskab, Gorenje komfur, Termex Emfang Decor i køkkenet. Billederne er taget hvor der var møbler i lejligheden men lejligheden står tom nu og fremlejes uden møbler. Husdyr er ikke tilladt.
Lejligheden er kun 3 min. gågang fra Rødovre Centret, Atlas Biograferne, Fitness World. Det er cykel afstand fra Københavns centrum og der er også en busstop sted lige foran bygningen. På en kort cykeltur, er man ved Damhussøen, Damhusengen.
Fra 01 maj, har jeg lejligheden til leje for 7250 kr. inkl varm, vand, el, internet, kabel tv og fælles udgifter.
Jeg kan sende flere billeder pr.mail.
Energimærke:
Ligger i naturskønt område
Altan/terasse
Garage/Carport
Have
Udlejes kun på erhvervskontrakt
Brugere der har set denne bolig, har også set disse:
close
close

Opret din boligagent med en af nedenstående muligheder

Din boligagent er nu oprettet
Opret med Google
Eller indtast nedenstående :
Din boligagent er nu oprettet
  • Opret boligagent
close
Vil du have besked om nye boliger?
Oplever du fejl på sitet?