Denne bolig er desværre udlejet, men kom videre her:

4 værelses lejlighed på 111 m2

7.768 kr/md
Ubegrænset
Lejlighed
Haderslev
111
4 værelser

Lejlighed, Møllepladsen, 6100 Haderslev, etage: 1. tv.


Boligerne på Møllepladsen
- Centralt beliggende – de fleste med udsigt til vand
Denne bygning blev opført i 1875 og fremstår med sine tre etager i pæn, restaureret stand. Den blev i slutningen af 1980’erne totalrenoveret og opfylder således alle krav til moderne boliger. Der er adgang til fællesvaskeri og cykelskur, ligesom der er et dejligt grønt fællesareal med bordbænkesæt ganske nær dammen. Der er mulighed for opbevaring på loft eller i kælder, hvor hvert lejemål har eget rum. Ved indflytning udleveres en parkeringsbillet til gæster og har man bil får man tillige en beboer-parkeringsbillet. I etrumsboligen er der et tekøkken i gangen og de øvrige køkkener har varierende indretning og elementer. Der indgår køle-fryseskab, glaskeramisk komfur og emhætte. Der er desuden installation til opvaskemaskine. Lejligheden rummer et praktisk brusebadeværelse med mulighed for at have vaskemaskine og kondenstørretumbler. Hvis der ikke er installation fra forrige beboer, betaler lejer selv for denne.
Forbrug: Vand og varme opkræves af udlejer som et månedligt a conto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet.
Nærområdet - Byen, der rummer det hele Haderslev er, med sin smukke domkirke og historiske bygninger, en driftig købstad med et utal af specialbutikker, fitnesscentre, restauranter og cafeer. Med fjorden som udgangspunkt og inderdammen er der basis for fiskeri, sejlads og oplevelser i pagt med naturen. Gå en tur med vægterne, besøg Gram slot eller deltag i de mange øvrige kulturelle arrangementer, som Haderslev byder på. Der er 5 km til motorvejen, 25 km til Kolding og omkring 45 km til grænsen.
 
Fleksibel udlejning:
Udlejning af familieboliger sker efter følgende fleksible kriterier (gælder ikke ungdomsboliger)
1. Arbejdsmarkedstilknytning i Haderslev kommune, bosiddende udenfor kommunen (fast arbejde, mindst 25 timer ugentligt). Arbejdsmarkedstilknytning skal dokumenteres ved kop af ansættelseskontrakt samt bopælsattest.


Ved henvendelse oplys venligst lejemåls nr. 16-27-2210

  • Indskud 22.500
  • Depositum: 0
  • A/C-forbrug: 1.243
  • Ledig: Straks
  • Indrykket: 22. januar 2019
  • Husdyr tilladt
  • Sagsnummer: 1428986 (Lejemålsnummer: 16-27-2210)
Vil du have besked om nye boliger?

Brugere der har set denne bolig, har også set disse: